Közélet

Nagy kupac emberi ürülék bűzölög a Széchenyi téren

Nagy kupac emberi ürülék bűzölög a Széchenyi téren

2022. május 24., kedd
Nagy kupac emberi ürülék bűzölög a Széchenyi téren

Épphogy véget ért a 26. Szegedi Borfesztivál, máris egy újabb "turistacsalogató" látvány fogadja a járókelőket Szeged belvárosában: valaki a Károlyi utcai árkádsor egyik rejtett zegzugában, a tourinform iroda közvetlen közelében pottyantott egy jókorát.

Talán már nem is meglepő ez a történet, korábban többször is megírtuk, hogy a Széchenyi téri fesztiválok idején rendszeresen a Károlyi utcában végzik kis - vagy alkalomadtán éppen a nagydolgukat a magukról megfeledkező mulatozók. A mostani eset amellett, hogy gusztustalan, érthetetlen is hiszen számos mobil illemhelyet létesítettek az idei Borfesztivál.

https://szegedma.hu/2019/04/az-ejjel-soha-nem-erhet-veget-a-karolyi-utcaban

Szegeden egyébként is visszatérő problémát jelent a közterületeken felbukkanó emberi fekália. Tavaly bejárta az országos sajtót a hír – amelyet a SzegedMa írt meg elsőként – miszerint egy rejtélyes fosórém tartja rettegésben a Passzázs sor üzleteit. Pár napra rá egy lelkes követője is akadt az azóta már rendőrkézre került illetőnek, hiszen a Kárász utca egyik kirakatára székelt egy hajléktalan, aki többek szerint fertőző májbetegségben szenved. Korábban arra is volt példa, hogy a Mars téri büfé mögött egy kisgyerek az anyja jelenlétében végezte a nagydolgát fényes nappal.  Legutóbb pedig a szegedi Momentum irodáját piszkította össze valaki.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.