Rekord a rekordok hátán Szegeden!

Cikkünk frissítése óta eltelt 10 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Szeged polgármestere büszkén számolt be róla a közösségi oldalán, hogy három év után ismét teljes lehetett a Szeged Napja Ünnepségsorozat. De mondott mást is!

Abban mi sem kételkedünk, hogy fáradhatatlanul pörgött az élet 9 napig Szeged belvárosában. Viszont alig hogy véget ért a fesztivál, máris arról posztolt Botka a Facebook-oldalán, hogy rekord részvétel született. Igaz, konkrét számadatot nem írt erről.

Az igazsághoz hozzátartozik ugyanakkor, hogy mivel három év után ez volt a város legnagyobb bulija, nem volna meglepő, ha az tényleg így lenne. A polgármester egyébként azzal folytatja posztját, hogy az ünnepségsorozattal kezdetét vette a szegedi fesztiválszezon: holnap veszi kezdetét ugyanis a Zsigmond Vilmos Filmfesztivál, és a vizes VB-nek is a Tiszavirág Sportuszoda fog több másik magyar helyszín mellett otthont adni. Júliusban pedig a Szegedi Szabadtéri Játékok is elstartol.

A poszt ugyan nem említi meg, de mi hozzátesszük, hogy pünkösd hétvégéjén fog robogni a háromnapos Deja Vu Fesztivál is.

Előző sztori

Jégverés és förgeteg törheti meg a nyári meleget

Következő sztori

Ismét gyengült a forint