Szórakozás

Rekord a rekordok hátán Szegeden!

Rekord a rekordok hátán Szegeden!

2022. május 23., hétfő
Rekord a rekordok hátán Szegeden!

Szeged polgármestere büszkén számolt be róla a közösségi oldalán, hogy három év után ismét teljes lehetett a Szeged Napja Ünnepségsorozat. De mondott mást is!

Abban mi sem kételkedünk, hogy fáradhatatlanul pörgött az élet 9 napig Szeged belvárosában. Viszont alig hogy véget ért a fesztivál, máris arról posztolt Botka a Facebook-oldalán, hogy rekord részvétel született. Igaz, konkrét számadatot nem írt erről.

Az igazsághoz hozzátartozik ugyanakkor, hogy mivel három év után ez volt a város legnagyobb bulija, nem volna meglepő, ha az tényleg így lenne. A polgármester egyébként azzal folytatja posztját, hogy az ünnepségsorozattal kezdetét vette a szegedi fesztiválszezon: holnap veszi kezdetét ugyanis a Zsigmond Vilmos Filmfesztivál, és a vizes VB-nek is a Tiszavirág Sportuszoda fog több másik magyar helyszín mellett otthont adni. Júliusban pedig a Szegedi Szabadtéri Játékok is elstartol.

A poszt ugyan nem említi meg, de mi hozzátesszük, hogy pünkösd hétvégéjén fog robogni a háromnapos Deja Vu Fesztivál is.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.