Vécének nézte a komplett Mars teret egy nő és a gyereke

Cikkünk frissítése óta eltelt 3 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

És szépen komótosan, a sétálgató emberek között tolatta le a nacit a gyerekkel, és végeztette el a nagy dolgát dél körül. 

Felháborodott olvasónk értesítette lapunkat arról, hogy fényes nappal, dél körül egy nő az utcán “sza.atta a gyerekét” mindenki szeme láttára a Mars téren, pár lépésre egy buszmegállótól.

Az esemény a hamburgeres mögötti fűben történt, a 10 év körüli gyereket és anyját sem igen zavarták a sétálató szegediek, akik kénytelenek voltak végignézni az akciót.

Olvasónk szerint ez nem az első alkalom, hogy ilyet tapasztal, de legtöbbször a hajléktalanok és kéregetők végzik kis és nagy dolgukat a téren, gyerekes családokat eddig nem látott ennyire nyíltan kakilni.

Szegeden ez az egész nem is annyira ritka, írtunk már arról a férfiról, aki a Facebookon fakadt ki és írta le igen részletesen, hogyan “szarják és hugyozzák össze a város elegáns, mediterrán hangulatú sétálóutcáját és az avval szomszédos Klauzál teret” a csövesek és a hajléktalanok; de bemutattuk azt is, amikor a Kárász utcát fo.ta telibe egy hajláktalan.

Előző sztori

További lakásdrágulás jöhet Csongrád megyében

Következő sztori

Hiába van klíma a buszokon, ha nem kapcsolják be