Közélet

Három hónap alatt nem hozták rendbe a fitneszgépet – türelmet kér a képviselő

Három hónap alatt nem hozták rendbe a fitneszgépet – türelmet kér a képviselő

2019. december 2., hétfő
Három hónap alatt nem hozták rendbe a fitneszgépet – türelmet kér a képviselő

A szeptember 9-i vihar következtében tönkrement az egyik köztéri fitneszgép az újszegedi ligetben. Több szegedi lakos is csalódott, amiért három hónap elteltével még mindig nem hozták helyre. A városrész önkormányzati képviselője szerint hamarosan orvosolni fogják a problémát, addig is türelmet kér.

Mint ismeretes,

három hónappal ezelőtt, szeptember 9-én rég nem látott vihar, úgy nevezett

gustnado tombolt Szegeden,

amelynek következtében több épület is komoly károkat szenvedett. Úgy tűnik, hogy nem csak a házak szorulnak rekonstrukcióra, ugyanis a Szegeden láttam Facebook-csoportba posztolt fényképek alapján az újszegedi ligetben található egyik fitneszgép is megrongálódott. A fórumozók többsége szerint a vihar következtében rádőlt egy fa a szerkezetre, ami emiatt használhatatlanná vált.

Megkerestük az üggyel kapcsolatban Mihálik Edvint, a városrész önkormányzati képviselőjét, aki elmondta, a problémát már jelezte a városvezetés felé, de azt nem tudja, hogy pontosan mikorra javítják meg a gépet. -Türelmet kérünk a probléma orvoslásáig, hiszen a megsérült eszköz kisszériás termék, melyből nem mindig van minden alkatrész raktáron, a problémát nehezíti, hogy a viharban a gumi burkolat is megsérült, így a kettőt együtt lehet csak szabályosan cserélni - fogalmazott a képviselő. Nem ez az első alkalom, hogy jóval a vihar után látnak hozzá a rekonstrukciós munkálatokhoz.

Korábban megírtuk,

hogy két hónappal a nagy vihart követően cseréphullás miatt elkerítették a Károlyi utcai társasház árkádsorát. Akkor az IKV egy héten belül orvosolta a problémát.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.