Közélet

Jó Reggelt Szeged! – Rekord gyorsasággal verték szét az új buszmegállót

Jó Reggelt Szeged! – Rekord gyorsasággal verték szét az új buszmegállót

2018. december 13., csütörtök
Jó Reggelt Szeged! – Rekord gyorsasággal verték szét az új buszmegállót

A közelmúltban lett kész, de már most nem stimmel a Gulyáscsárda előtti buszmegállóval valami. Mint kiderült, egy csőtörés miatt kellett felverni a betont.

Épphogy átadták a Gulyáscsárda előtti buszmegállót, máris feldúrták a renovált útburkolatot csőtörés miatt.

Viszont nem csak a Mars téren, hanem a Római körúton is szét kellett verni az új buszmegállót.

Ismét nem Szegedet választotta egy nagy beruházó.

A Linamar Hungary Zrt. 17,6 milliárd forintos autóipari beruházást telepít Békéscsabára. Szeged 1999-ben büszkélkedhetett utoljára élvonalbeli labdarúgócsapattal, igaz a Szeged LC dicstelenül, az idény felénél anyagi gondok miatt megszűnt, az eredményeit pedig törölték. A szegedi labdarúgás eddigi utolsó első osztályú mérkőzésére 19 évvel ezelőtt, december 11-én került sor.

Az évforduló alkalmából felidézzük a Szeged LC – Kispest Honvéd összecsapást.

Botka Lászlóról beszélt Lázár János egy szerdai interjúban. A politikus szerint Szeged az elmúlt években a kihagyott ziccerek városa lett, amelyet a saját vezetése akadályoz abban, hogy kihozza magából a legtöbbet. Valamint Szeged elveszítette a regionális versenyt Kecskeméttel és Temesvárral szemben, és maradt le a Mercedes- és a BMW-beruházásról, miközben a kormány itt is minden feltételt biztosít a fejlődéshez.

Botka László nem várt sokat a válasszal

, elmondta, hogy tavaly Lázár is ott volt az Orbán Viktorral folytatott megbeszélésén, ahol a kormányfő úgy beszélt Lázárral, ahogy ő az utolsó hivatalsegédjével sem tenné. Szívszorító drónfelvétel járta be az internetet a Szőke Tisza roncsairól. A gőzös átvészelt két világháborút, megmaradt az államszocializmus idején is, de a 2000-es években a szegedi városvezetés nemtörődömsége miatt, az állaga leromlott, majd 2012-ben léket kapott, és elsüllyedt.

A mostani állapotáról mutatunk egy videót.

Ha további hírekre szomjazik, itt talál!

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.