Közélet

Gyorsan szétverték a nemrég átadott buszmegállót

Gyorsan szétverték a nemrég átadott buszmegállót

2018. december 12., szerda
Gyorsan szétverték a nemrég átadott buszmegállót

Épphogy átadták a Gulyáscsárda előtti buszmegállót, máris feldúrták a renovált útburkolatot csőtörés miatt. Viszont nem csak a Mars téren, hanem a Római körúton is szét kellett verni az új buszmegállót.

A Mars tér 15. szám alatt tegnap bontották fel a nemrég átadott buszmegálló útburkolatát. Az újabb munkálatokra csőtörés miatt volt szükség, ez a

nagykörút felújítása

alatt is problémát okozott, de kisebb csúszással sikerült a lehető legkevesebbre csökkenteni a csúszást a 90 napos határidőhöz viszonyítva. A munkálatokat akkor megnehezítette, hogy a tömegközlekedés továbbra is működött a Mars téren. Ezzel párhuzamosan a Római körúti buszmegállót is felverték, ugyanígy csőtörés miatt. A Vízmű tájékoztatása szerint a munkálatok ideje alatt időszakosan szünetelhet az ivóvíz-szolgáltatás az érintett helyek közelében, viszont a megállók közül csak a Római körútit helyezték át ideiglenesen a Római körút 27-29. szám elé. Emlékezetes, hogy

extrém lassan kötő betonnal dolgoztak

a buszmegállók felújításakor – legalább is Botka László polgármester azzal indokolta, hogy heteken át nem folyt semmilyen munkavégzés a város szétkapott buszmegállóiban, mert kötött a beton. "Kíváncsi vagyok, vajon most sikerül-e nagyobb fennakadás nélkül a Római körúti megállót helyrehozni, mert már nevetséges, ami a felújítások körül zajlik. Tavaly valamiért sikerült botrány nélkül felújítani a Római körúti megállót" – írta Bakonyi Géza, aki az érintett megálló közelében lakik. "Persze ha az a cél, hogy csak szórjuk a pénzt, akkor ennek így igenis van értelme" – panaszkodott olvasónk. Kérdéseinket elküldtük az önkormányzatnak és a Vízműnek. Amint válaszolnak, frissítjük cikkünket.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.