Minden cikkben
Minden szerző
Minden címke
Minden dosszié
1-10 találat megjelenítése a 500-ből a következő témában:
Minden cikk
Közélet

Jubileumi táborra készülnek a Szent Ágotások

Idén 25. alakalommal rendezik meg az ÁGOTA-tábort a gyermekvédelmi gondoskodásban élő gyermekek számára. Augusztus 3-12. között az ország 13 megyéjéből érkeznek fiatalok Bács Kiskun megyébe Tass-Alsószenttamásra, ÁGOTA Falvára, ahol először kap helyet az országos találkozó. Mint minden évben, most is, a táborban önkéntesek foglalkoznak a gyermekkel. A napokban a Szent Ágota Gyermekvédelmi Szolgáltató munkatársai vettek részt egy belső képzésen, amelyen a szervezet által gondozott gyermekek táboroztatására készítették fel őket.

Jubileumi táborra készülnek a Szent Ágotások
Közélet

Elektronikai hulladékgyűjtés lesz a hétvégén Szegeden!

Elektronikai hulladékgyűjtési akciót hirdet Kothencz János önkormányzati képviselő Szegeden. A hagyományteremtő szándékkal megrendezett akció június 19-én, az Etelka sori Autós Tanpálya területén lesz reggel 8-tól 12 óráig. Ez alatt az idő alatt bárki megszabadulhat az otthon feleslegessé vált, elromlott elektromos háztartási gépektől, amelyeket egyébként tilos a kommunális hulladékba helyezni.

Elektronikai hulladékgyűjtés lesz a hétvégén Szegeden!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.