Minden cikkben
Minden szerző
fertőzés
Minden dosszié
1-10 találat megjelenítése a 41-ből a következő témában:
Minden cikk
Egészség

Hazánkban is megjelent a koronavírus új, fertőzőbb változata

Magyarországon is megjelent a koronavírus különösen fertőző vírustörzse, három mintában mutatták ki a decemberben Nagy-Britanniában felbukkant vírusvariánst - közölte Müller Cecília az operatív törzs szerdai tájékoztatóján. Dr. Csákó Ibolya rendőr alezredes a hamis vakcinákat kínáló csalókra hívta fel a figyelmet és kiemelte, senki ne dőljön be ezeknek, az interneten ugyanis nem lehet koronavírus elleni oltóanyagot vásárolni. György István, a Miniszterelnökség területi közigazgatásért felelős államtitkár pedig arról számolt be, hogy továbbra is zajlik az egészségügyi dolgozók és a szociális otthonokban élők oltása is. A rendvédelmi dolgozók oltásának előkészítése mellett elkezdődött a 60 év felettiek oltásának előkészítése is.

Hazánkban is megjelent a koronavírus új, fertőzőbb változata
Egészség

Kutyánk és macskánk is elkaphatja a koronavírust

Fertőződhetnek a társállatok a vírussal, mégis a bennük kimutatható vírus mennyisége a legtöbb esetben nagyon alacsony ahhoz, hogy megfertőzzön akár embert akár más állatot. A SARS-CoV-2 továbbra is egy emberről emberre terjedő megbetegedés, nem a társállatról emberre vagy emberről társállatra történő terjedés a vírus fő fertőzési útvonala - írta posztjában a Virológia Pécs elnevezésű Facebook-oldal.

Kutyánk és macskánk is elkaphatja a koronavírust

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.