Közélet

Mihálik Edvin körzete ismét úszik a szeméttől

Mihálik Edvin körzete ismét úszik a szeméttől

2023. március 17., péntek
Mihálik Edvin körzete ismét úszik a szeméttől

Mint arról már számos alkalommal beszámoltunk, a zöldtanácsnok körzetében visszatérő probléma többek között a szemetelés, most egy újabb helyen tűnt fel rengeteg hulladék.

A városrészben eluralkodó szemét és hajléktalan problémára a jobboldali pártok többször is felhívták a képviselő figyelmét. A fideszes Német Ferenc korábban itt nyilatkozott a körzettel kapcsolatban, a Mi Hazánk képviseletében pedig Dr. Tímár Tamás még októberben egy sajtótájékoztatóban hívta fel a környék problémáira a figyelmet.

Balkáni állapotok Szeged egyik legszebb partszakaszán!

írta a Laposon kialakult helyzetről a szegedi Mi Hazánk Mozgalom.

"Sajnos a laposan járva egy kis kacsa etetés után ezeket az állapotokat tapasztalatuk. El is ment a kedvünk a gyerekekkel a kacsák etetésétől" - írta a párt egyik tagja. A szervezet hozzáteszi: "Mihálik Edvin helyi képviselő úgy látszik megint nincs a helyzet magaslatán."

Szeged zöldtanácsosát a lakók sem kímélik, saját közösségi oldalán rendszeresen kritizálják, amiért nem foglalkozik a körzete tisztaságával:

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.