“Odessza teljesen le van züllesztve” – kifakadtak a lakók Mihálik Edvin körzetében

Cikkünk frissítése óta eltelt 2 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Sokasodnak a botrányok Odessza városrészben. Mint arról lapunk beszámolt, a napokban egy szegedi férfi egy gázriasztó pisztolyból több lövést adott le Újszegeden. A rendőrök néhány óra alatt azonosították és elfogták, ezzel együtt komoly indulatokat szült az esemény a városrész lakói körében.

Mihálik úr! Először is a bajok forrást kellene megszüntetni, nem gondolja?! Odessza teljesen le van züllesztve, a hajléktalanok garázdálkodnak a játszótereken a ligetben. Máltai, kisboltok, drogambulancia és még sorolhatnám. Nagyobb rendőri jelenlét kell, akik nemcsak elsuhannak járőrkocsival, hanem intézkednek is. Nem elég programokat szervezni, hanem tenni is kellene, hogy az itt lakók ki merjenek menni az utcára.”

– írta az odesszai közösségi csoportban az egyik panaszos lakos.

Nem ez volt az egyetlen hasonló vélemény. Mutatunk még párat:

Korábban a szegedi jobboldali pártok is felszólaltak Odessza városrész önkormányzati képviselőjének, Mihálik Edvinnek tevékenységével kapcsolatban. Német Ferenc fideszes képviselő többek között arra hívta fel lapunk figyelmét, hogy Mihálik csupán pár száz méterre lakik a Máltai Szeretetszolgálat épületétől, ahol a legtöbbször azok az ittas hajléktalanok hangoskodnak, akik nem mehetnek be a menekültszállóra, ennek ellenére nem foglalkozik a problémával.

A Mi Hazánk képviseletében Dr. Tímár Tamás arról tartott sajtótájékoztatót a Vörösmarty Mihály Általános Iskola előtt, hogy egyre rosszabb a közbiztonság az oktatási intézmény közvetlen közelében.

Kifejtette, információik szerint egy több tagból álló csoport évek óta vegzálja a helyieket, kimerítve a garázdaság, a koldulás és a köztisztasági szabálysértés vétségét.

Ezzel az a probléma, hogy a gyerekek és az őket iskolába kísérő szülők egyaránt félnek, nem szívesen jönnek errefelé, pedig muszáj. Az agresszív hajléktalanok megszólítják őket, kéregetnek, tarhálnak tőlük. Ez a magatartás nem megengedhető!

HÚZTA ALÁ.

RÁADÁSUL A MI HAZÁNK ÚGY TUDJA, KORÁBBAN ENNEK A BANDÁNAK VOLT A TAGJA AZ A SZEMÉLY IS, AKIT A RENDŐRSÉG KÉT HAJLÉKTALAN BRUTÁLIS MEGGYILKOLÁSA MIATT ÉLETFOGYTIGLANI BÖRTÖNRE ÍTÉLTEK.

Kerestük Mihálik Edvint a panaszokkal kapcsolatban, ha válaszol kérdéseinkre frissítjük a cikket, vagy újat írunk.

Előző sztori

Erasmus-ügy: nem fogadja el a kormány az alapítványi egyetemek kizárását

Következő sztori

Gyász: elhunyt a magyar labdarúgó-válogatott korábbi kapusa