Kiderült, miért zárták el a lakosság elől a gyálaréti sportpályát

Cikkünk frissítése óta eltelt 4 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Mint arról beszámoltunk, a gyálaréti focipályát üzemeltető Szegedi Sport és Fürdők Kft. energiamegtakarítás címén bezárta a létesítményt, pedig a helyiek sem az öltözőt, sem a világítást nem vették igénybe.

Dr. Nagy Katalin az önkormányzati cég ügyvezető igazgatója lapunk megkeresésére válaszul azt írta:

“a terület nem közterület, így az üzemeltető döntése, hogy mikor és milyen feltételekkel használható.”

olvasható a válaszlevében.

Kérdésünkre közölte, hogy november 3-án érkezett a céghez lakossági megkeresés, amelyről házon belül egyeztetnek az érintett kollégák és a panaszkezelésnek megfelelően 30 napon belül válaszolnak rá.

Arra a kérdésre, hogy várhatóan mikor nyitják ki újra a pályát, azt felelte, vizsgálják a lehetőséget, a döntésről tájékoztatni fogják a levélírót és szükség esetén módosítják a bejáratnál kihelyezett tájékoztatókat.

Valami nem stimmel

Korábban több alkalommal írtunk arról, hogy valami nagyon nem stimmel a Szegedi Sport és Fürdők Kft. háza táján. (Ezekről részletesen ittitt és itt olvashat). Közvetlen kollégái, a cégtől állítólag a vezető miatt elmenekülő volt kollégák, sportvezetők egészen egyértelműen fogalmazták meg kritikájukat, szerintük:

DILETTÁNS VEZETŐ IRÁNYÍTJA AZ ÖNKORMÁNYZATI CÉGET.

A gyálaréti focipálya kapcsán kerestük Simon-Fiala Donátot is, a városrész önkormányzati képviselőjét – akit egyébként szintén többen bíráltak már – ám cikkünk megjelenéséig nem válaszolt.

Előző sztori

Ideiglenesen bezár a Casablanca Cukrászda

Következő sztori

Már Hódmezővásárhelyen is találtak lehetőséget a kisposták nyitva tartására