Ulbert Mónika leadta szavazatát

Cikkünk frissítése óta eltelt 7 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Elrajtolt az időközi önkormányzati választás Újszentivánon, Ulbert Mónika, a Fidesz-KDNP polgármesterjelöltje már le s adta szavazatát.

Ma reggel Újszentiván békéje, balhé- és botránymentes jövője mellé tettem az X-et.”

– írta közösségi oldalán a Fidesz-KDNP polgármesterjelöltje.

Mint ismert, azért tartanak időközi választást a Szegeddel szomszédos Újszentivánon, mert a képviselő-testület feloszlatta magát, miután Putnik Lázár polgármestert letartóztatták hivatali visszaélés gyanújával. 

A kétezres lélekszámú településen öten indulnak a polgármesteri címért: Ulbert Mónika a Fidesz-KDNP támogatásával indul, talán a legnagyobb ellenfele a korábban fideszes színekben országgyűlési képviselő Bodó Imre, aki most független jelöltként szállt be a versenybe. Szintén függetlenként indul a polármesteri székért Binszki Olivér, akinek az édesapja egyébként a szegedi közgyűlésben képviselő. Rajtuk kívül még Maczelkáné Minyó Judit, és Waltrich Csaba is polgármester szeretne lenni Újszentivánon. 

Mint arról a SzegedMa beszámolt, balhéktól sem volt mentes a kampány, négy napja ugyanis folyamatos zaklatásnak és becsületsértésnek van kitéve Ulbert Mónika, a Fidesz-KDNP polgármesterjelöltje, miután egy országosan ismert provokátor nyomásgyakorlásként rátelepedett a községre.

Előző sztori

Madarak lepték el a Maros zátonyait

Következő sztori

Bővíti kapacitását az algyői Hód Plast Kft.