Botrány Újszentivánon: követik, megfigyelik, szüntelenül vegzálják a Fidesz polgármesterjelöltjét

Cikkünk frissítése óta eltelt 5 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Három napja folyamatos zaklatásnak és becsületsértésnek van kitéve Ulbert Mónika, a Fidesz-KDNP újszentiváni polgármesterjelöltje, miután egy országosan ismert provokátor nyomásgyakorlásként rátelepedett a községre.

Folyamatosan nagyon durván támadnak engem, a családomat és a Fidesz-KDNP képviselőjelöltjeit

mesélte lapunknak Ulbert Mónika.

A polgármesterjelölt elmondta, az országosan is ismert botrányhős egyik nap az autójával 20-25 km-en keresztül követte

,majd a házuk udvarára bekiabált, videózott, ezt követően órákon keresztül megfigyelte őt és a családját a ház előtt parkoló autóból.

Ulbert Mónika megemlítette, a botrányhős Újszentiván különböző intézményeiben provokatív kérdéseket tesz fel az ott dolgozóknak és jelenlétével félelmet kelt a község lakóiban.

Hozzátette, a provokátor saját bevallása szerint csapatával együtt éjszaka is ólálkodik a faluban, önbíráskodóként tevékenykedik.

A polgármesterjelölt szerint a provokátornak egy célja van: felzaklatni Újszentiván életét. Ennek érdekében péntekre tüntetést akart szervezni, a községet érintő Facebook-csoportokban pedig folyamatosan rágalmaz és becsületsértést hajt végre.

Ulbert Mónika leszögezte, elhatárolódnak bármiféle provokációtól.

Az egész kampány során békét hirdettem, nem támadtam senkit. A vasárnapi választás tétje, hogy békében, vagy balhéban élünk Újszentivánon. Mi a béke oldalán állunk

hangsúlyozta a Fidesz polgármesterjelöltje.

Előző sztori

Gyöngyösi Márton lett a Jobbik elnöke

Következő sztori

Vasárnap is csak kilépésre használható a röszkei közúti határátkelőhely