Binszki szerint nem zárják be a Mars téri óvodát

Cikkünk frissítése óta eltelt 3 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Binszki József DK-s képviselő, Szeged város közgyűlésének tagja egy csütörtöki Facebook-posztjában azt írja: nem igaz, hogy óvodákat zárnának be, a közgyűlés ezt el sem fogadná.

Ahogy arról részletesen mi is beszámoltunk, a város leállítja a Sás utcai, a Mars téri és a Napsugár Óvodák működését. Mindezt maga az önkormányzat mondta ki burkoltan saját kiadványában. A hír hallatán a helyi ellenzék arról számolt be, hogy az előző évek ismeretében bevett gyakorlat Botkáék számára az óvodabezárás. Azóta pedig szintén a helyi Fidesz, sőt, maguk a szülők és az intézményvezetők számoltak be a bezárások tényéről.

Ehhez képest a közgyűlés DK-s tagja, Binszki József – a Mars téri óvoda illetékes önkormányzati képviselőjeként – azt üzente a szülők csütörtöki Facebook-posztjában:

rémhír, hogy bezárnák az intézményt. Azt is hozzáteszi: egy ilyen gondolat nem is kapna többséget a közgyűlésben.

Fontos kiemelni, hogy Binszki a posztjában kizárólag a Mars téri óvodáról ejtett szót, az ügyben érintett Sás utcai és Napsugár Óvodák nevében nem beszélt.

Előző sztori

Közösségépítés és jótékonyság jegyében telt a nagypéntek Kiskundorozsmán

Következő sztori

Nógrádi György szerint hamarosan totális háború lehet Ukrajnában