Politika

Binszki szerint nem zárják be a Mars téri óvodát

Binszki szerint nem zárják be a Mars téri óvodát

2022. április 16., szombat
Binszki szerint nem zárják be a Mars téri óvodát

Binszki József DK-s képviselő, Szeged város közgyűlésének tagja egy csütörtöki Facebook-posztjában azt írja: nem igaz, hogy óvodákat zárnának be, a közgyűlés ezt el sem fogadná.

Ahogy arról részletesen mi is beszámoltunk, a város leállítja a Sás utcai, a Mars téri és a Napsugár Óvodák működését. Mindezt maga az önkormányzat mondta ki burkoltan saját kiadványában. A hír hallatán a helyi ellenzék arról számolt be, hogy az előző évek ismeretében bevett gyakorlat Botkáék számára az óvodabezárás. Azóta pedig szintén a helyi Fidesz, sőt, maguk a szülők és az intézményvezetők számoltak be a bezárások tényéről.

Ehhez képest a közgyűlés DK-s tagja, Binszki József - a Mars téri óvoda illetékes önkormányzati képviselőjeként - azt üzente a szülők csütörtöki Facebook-posztjában:

rémhír, hogy bezárnák az intézményt. Azt is hozzáteszi: egy ilyen gondolat nem is kapna többséget a közgyűlésben.

Fontos kiemelni, hogy Binszki a posztjában kizárólag a Mars téri óvodáról ejtett szót, az ügyben érintett Sás utcai és Napsugár Óvodák nevében nem beszélt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.