Politika

Nem bírja abbahagyni a DK-s képviselő szapulását az alpolgármester

Nem bírja abbahagyni a DK-s képviselő szapulását az alpolgármester

2021. szeptember 24., péntek
Nem bírja abbahagyni a DK-s képviselő szapulását az alpolgármester

Dübörög az előválasztási kampány és egyben az ellenzéki pártok közti marakodás is Szegeden.

Mint arról kedden a SzegedMa beszámolt, a momentumos Nagy Sándor alpolgármester a Facebookon odaszúrt a DK-s Binszki Józsefnek, aki a Csongrád-Csanád megyei 1-es választókörzetben indul az előválasztáson. Nagy arra hívta fel a figyelmet, hogy a József Attila sugárúton és a Szőregi úton sem lenne helyes fákat kivágni azért, hogy az utat szélesítsék – amelynek ötletét Binszki a Partizán által szervezett jelölti vitában is felvetette.A képviselő terveiről korábban mi is írtunk, azokhoz házakat kellene megmozgatni.


Binszki röviddel a posztot követően kommentben reagált: "»A kivágott fákat pótoltuk.« Hányszor hallottam ezt a Te szádból, Alpolgármester Úr." – írta egy mosolygós emoji kíséretében a DK helyi elnöke. A bejegyzéshez Binszki párttársa, Fodor Antal is hozzászólt, ő még Mihálik Edvinnek is odaszúrt.

Nem csitulnak a kedélyek

Úgy fest beakadt a lemez Nagy Sándornál, ugyanis négy nappal az ominózus bejegyzést követően egy kísértetiesen hasonló posztban ekézi Binszkit. Érdekesség, hogy az első bejegyzés óta Botka László a támogatásáról biztosította Binszki ellenlábasát, az MSZP-s Szabó Sándort, ezért elképzelhető, hogy ez is közrejátszott abban, hogy az alpolgármestere ismét beleszállt a DK jelöltjébe.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.