Előválasztás: Szegeden az alpolgármester nekiment a DK-s jelöltnek

Cikkünk frissítése óta eltelt 11 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Lassan mindennapos, hogy az ellenzéki előválasztáson a nagy együttműködés nyílt színi csatákat hoz, olykor éles szóváltással. Szegeden sincs ez másképp, itt

Nagy Sándor városfejlesztési alpolgármester szólt oda a facebookon Binszki Józsefnek.

A mentumos Nagy dk-s képviselőtárását figyelmezetette, hogy a József Attila sugárúton és a Szőregi úton sem lenne helyes fákat kivágni azért, hogy az utat szélesítsék-ahogy azt Binszki a tegnapi jelölti vitában is elmondta. A képviselő tereveiről korábban mi is írtunk, azokhoz házakat kellene megmozgatni.

Nagy sándor értetlenkedő posztja:

A válasszal sem késlekedett a megszólított, sőt, még párttársa is odaszólt Nagy Sándornak. Utóbbi még egy kis tüskét döfött Mihalik Edvinnek is, aki szintén a Momentum jelöltje.

Kerestük Binszki Józsefet az üggyel kapcsolatbna, de a posztján kívül nem akart mást reagálni.

KIT TÁMOGAT BOTKA LÁSZLÓ?

A feltett kérdésre a válasz: nem lehet tudni. Szeged polgármestere hetek, sőt hónapok óta nincs jelen a szegedi politikai életben és gyakorlatilag nyilvános rendezvényeken sem látni őt. Nem állt ki senki mellett, nem mondta el véleményét, azt sem lehet tudni, hogy szavaz-e, vagy sem. Mindez egy helyes döntés is lehet, hiszen polgármesterként illik és illene mindig függetlennek maradni. Az azonban más kérdés, hogy a közgyűlésben együttműködő képviselők és pártok megbonthatatlannak tűnő barátságát mennyire tépázza meg az előválasztási hercehurca.

Előző sztori

Sok későbbi Nobel-díjas is megkapta azt a díjat, amit most Karikó Katalin

Következő sztori

Királyfik és királylányok lehetnek szombaton a gyerekek az Agórában