Támogató esttel segíti a THEALTER-t a Szegedi Nemzeti Színház

Cikkünk frissítése óta eltelt 2 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A Szeged napja alkalmából megrendezett gálaestten találkozik a lezárások után először újra a közönséggel a Szegedi Nemzeti Színház - derül ki közleményükből. A jegybevételeket a THEALTER Fesztiválra fordítják.

Az est alkalmából a teátrum művészei  többek között Szilágyi Annamária, Szaszák Zsolt, Rácz Tibor, Ágoston Katalin, Gömöri Krisztián, Réti Attila, Kónya Krisztina, Vajda Júlia, Szélpál Szilveszter, Máthé Beáta  egyéni műsorszámokkal lépnek színpadra, valamint a Szegedi Kortárs Balett és a Kövér Béla Bábszínház is produkcióval állnak elő.

A szervezők – erősítve a szegedi kulturális intézmények közötti szolidaritást – a gála bevételével a nehéz helyzetbe került THEALTER Fesztivált támogatják. Ennek megfelelően a nézők plusz támogatással is kiegészíthetik a jegyük árát, melyet ezen a linken vásárolhatnak meg.

A fesztivált szervező MASZK Egyesület az ügy kapcsán korábban lapunknak is nyilatkozott, illetve az SZFE hallgatói is országot hírt adtak róla.

Előző sztori

Százszázalékos kormányzati támogatásból újult meg a béketelepi Napos út

Következő sztori

Már több mint hárommillió vakcinát szállított Magyarországra a Pfizer