Politika

Nekiment az önkormányzati „újságnak" a szegedi DK!

Nekiment az önkormányzati „újságnak" a szegedi DK!

2020. november 16., hétfő
Nekiment az önkormányzati „újságnak" a szegedi DK!

Újabb fejezethez érkezett a szegedi DK és az önkormányzat közpénzen működő hírportáljának szócsatája. A Gyurcsány-párt helyi szervezete közleményében azt írja: „Mi egy olyan világért dolgozunk, ahol ha valaki - senkit meg nem bántva - hangot ad más véleményének, akkor a közpénzből fenntartott média nem akarja őt ezért megbélyegezni, megalázni.”

Mint ismeretes, Fodor Antal DK-s önkormányzati képviselő azt nehezményezte közösségi oldalán, hogy a polgármester nem kérte ki a képviselők véleményét a maszkhasználat szabályozásával kapcsolatban.

Ezután az önkormányzat házi lapja egy név nélküli cikkben vette le a keresztvizet Fodorról, aki egyébként vagyongazdálkodási tanácsnokként dolgozik Botka mellett. Még.

Sőt, nem sokkal később egy jegyzetben a főgonosszal Fidesszel próbálták összeboronálni a képviselőt, ugyanis az ellenzék el merte mondani, hogy szerintük vannak a városban olyan nagy, szabad területek, ahol indokolatlan a kötelező és állandó maszkviselés, és ezt át kellene gondolni a polgármesternek. Ez úgy tűnik, hihetetlen hiba volt, a városházi lapnál elszakadt a cérna és jól vissza is vágtak a semmire.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.