/

Nekiment az önkormányzati „újságnak” a szegedi DK!

Cikkünk frissítése óta eltelt 2 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Nem esett jól a Demokratikus Koalíciónak, hogy beszóltak neki a közpénzből fenntartott városi médiában, amiért egyik képviselőjük kritizálni merészelte Botka Lászlót.

Újabb fejezethez érkezett a szegedi DK és az önkormányzat közpénzen működő hírportáljának szócsatája. A Gyurcsány-párt helyi szervezete közleményében azt írja: „Mi egy olyan világért dolgozunk, ahol ha valaki – senkit meg nem bántva – hangot ad más véleményének, akkor a közpénzből fenntartott média nem akarja őt ezért megbélyegezni, megalázni.”

Mint ismeretes, Fodor Antal DK-s önkormányzati képviselő azt nehezményezte közösségi oldalán, hogy a polgármester nem kérte ki a képviselők véleményét a maszkhasználat szabályozásával kapcsolatban.

Ezután az önkormányzat házi lapja egy név nélküli cikkben vette le a keresztvizet Fodorról, aki egyébként vagyongazdálkodási tanácsnokként dolgozik Botka mellett. Még.

Sőt, nem sokkal később egy jegyzetben a főgonosszal Fidesszel próbálták összeboronálni a képviselőt, ugyanis az ellenzék el merte mondani, hogy szerintük vannak a városban olyan nagy, szabad területek, ahol indokolatlan a kötelező és állandó maszkviselés, és ezt át kellene gondolni a polgármesternek. Ez úgy tűnik, hihetetlen hiba volt, a városházi lapnál elszakadt a cérna és jól vissza is vágtak a semmire.

Előző sztori

Az iskolák nem gócpontok

Következő sztori

Milliárdokat fordít iskolák fejlesztésére a kormány