Vélemény

A városvezetés bértollnokai leckéztetik az egyetem nemzetközileg elismert rektorát

A városvezetés bértollnokai leckéztetik az egyetem nemzetközileg elismert rektorát

2019. június 21., péntek
A városvezetés bértollnokai leckéztetik az egyetem nemzetközileg elismert rektorát

Fejreálltak és turbófokozatba kapcsoltak a szegedi közpénzekből élő baloldali propagandisták. Botka László házi újságja délután is gyalázkodott egyet. A reggeli nem volt elég. Aszeged.hufelületén GSzL néven írogató Garai-Szakács László, aki életében nem tett még le semmit az asztalra azon kívül, hogy a városvezetés leghűségesebb propagandistája, már attól sem riad vissza, hogy a nemzetközileg elismert orvos-rektort, Rovó Lászlót gyalázza és mocskolja. Városi szocialista és baloldali újságíróforrásaink szerint Garait még a saját baloldala is megveti és lenézi.

Aszeged.hu-t, vagy Botka Lászlót (netán mindkettőt) rettenetesen idegesíti, hogy

Rovó Lászlónak határozott véleménye van Szeged jövőjéről

, és mint elismert szakorvos, egyetemi vezető, nem is rejti véka alá azt. A SzegedMa

ma már foglalkozott a havi több százezeres közpénzekből fizetett Szabó C. Szilárd és Garai-Szakács László trollkodásával

, ám a városvezetés házipincsijei egyszerűen képtelenek leállni: továbbra is gyalázzák Rovót.

Rovó László ugyanis nem csupán 1000%-ig szegedi, nem csak az Egyetem rektora, elismert orvosspecialista, hanem egy olyan, nemzetközi értelemben is számon tartott orvos, aki eddig több száz kisbaba hallását adta vissza miután azok siketen születtek. A példaértékű áldozat, felkészültség és tehetség vélhetően roppantul szúrja a csak hazug propagandában jeleskedő Garai és Szabó C. szemét, ezért minden áldott nap gyalázzák Rovót az önkormányzat által fizetett felületeken.

Mint ismert, Rovó több száz éves szegedi múlttal bíró család sarja. Felmenői még a kommunista hatalomátvétel előtt a város meghatározó személyiségei voltak, családfája telis-tele van olyan, a korukban meghatározó, elismert, és közkedvelt személyiségekkel, akik sokat tettek Szegedért. Rovó családja már akkor Szeged presztízsét emelte, családja már akkor Szegedért dolgozott, amikor a jelenlegi városvezetés és propagandistái még nem szállták meg a várost. Tehát nem meglepő, hogy Rovónak van véleménye Szeged jövőjéről: mindezt a szegedi, mélységeiben is tudott múlt ismeretére, valamint arra alapozza, hogy komoly hazai, és egyben nemzetközi kitekintéssel is ismeri, mitől lehet sikeres egy város a XXI. században.

Rovó világossá tette: nem a kardcsörtető széthúzás, hanem a széleskörű összefogás segíthet végre Szegeden. A városháza fizetett bértollnokai azonban csak gyalázkodni és "fideszezni" képesek, hiszen tehetségben és szolgálatban csak Rovó hátát nézhetik, azt is csupán 100 méterről.

Teszik ezt annak ellenére, hogy

a Rektor legutóbbi nyilatkozatában is kiállt

az Egyetem teljes, és

maradéktalan függetlensége és tudományos szabadsága mellett.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.