Írjon nekünk

Vélemény

A városvezetés bértollnokai leckéztetik az egyetem nemzetközileg elismert rektorát

Ez a tartalom archív! A cikkben szereplő információk a megjelenés óta megváltozhattak.

Megjelent:

Fejreálltak és turbófokozatba kapcsoltak a szegedi közpénzekből élő baloldali propagandisták. Botka László házi újságja délután is gyalázkodott egyet. A reggeli nem volt elég. A szeged.hu felületén GSzL néven írogató Garai-Szakács László, aki életében nem tett még le semmit az asztalra azon kívül, hogy a városvezetés leghűségesebb propagandistája, már attól sem riad vissza, hogy a nemzetközileg elismert orvos-rektort, Rovó Lászlót gyalázza és mocskolja. Városi szocialista és baloldali újságíróforrásaink szerint Garait még a saját baloldala is megveti és lenézi. 

A szeged.hu-t, vagy Botka Lászlót (netán mindkettőt) rettenetesen idegesíti, hogy Rovó Lászlónak határozott véleménye van Szeged jövőjéről, és mint elismert szakorvos, egyetemi vezető, nem is rejti véka alá azt. A SzegedMa ma már foglalkozott a havi több százezeres közpénzekből fizetett Szabó C. Szilárd és Garai-Szakács László trollkodásával, ám a városvezetés házipincsijei egyszerűen képtelenek leállni: továbbra is gyalázzák Rovót.

Rovó László ugyanis nem csupán 1000%-ig szegedi, nem csak az Egyetem rektora, elismert orvosspecialista, hanem egy olyan, nemzetközi értelemben is számon tartott orvos, aki eddig több száz kisbaba hallását adta vissza miután azok siketen születtek. A példaértékű áldozat, felkészültség és tehetség vélhetően roppantul szúrja a csak hazug propagandában jeleskedő Garai és Szabó C. szemét, ezért minden áldott nap gyalázzák Rovót az önkormányzat által fizetett felületeken.

Mint ismert, Rovó több száz éves szegedi múlttal bíró család sarja. Felmenői még a kommunista hatalomátvétel előtt a város meghatározó személyiségei voltak, családfája telis-tele van olyan, a korukban meghatározó, elismert, és közkedvelt személyiségekkel, akik sokat tettek Szegedért. Rovó családja már akkor Szeged presztízsét emelte, családja már akkor Szegedért dolgozott, amikor a jelenlegi városvezetés és propagandistái még nem szállták meg a várost.

Tehát nem meglepő, hogy Rovónak van véleménye Szeged jövőjéről: mindezt a szegedi, mélységeiben is tudott múlt ismeretére, valamint arra alapozza, hogy komoly hazai, és egyben nemzetközi kitekintéssel is ismeri, mitől lehet sikeres egy város a XXI. században.

Rovó világossá tette: nem a kardcsörtető széthúzás, hanem a széleskörű összefogás segíthet végre Szegeden. A városháza fizetett bértollnokai azonban csak gyalázkodni és “fideszezni” képesek, hiszen tehetségben és szolgálatban csak Rovó hátát nézhetik, azt is csupán 100 méterről.

Teszik ezt annak ellenére, hogy a Rektor legutóbbi nyilatkozatában is kiállt az Egyetem teljes, és maradéktalan függetlensége és tudományos szabadsága mellett.

Kommentek

Tovább olvasom

Közélet

Szegedi MSZP, ne tegyétek tönkre Szegedet!

Ez a tartalom archív! A cikkben szereplő információk a megjelenés óta megváltozhattak.

Megjelent:

Szerző:

Tudjuk, hogy képtelenek vagytok elviselni azt, hogy a valóságot, néha pedig görbe tükröt tartunk elétek, hogy mutatunk egy másmilyen, ám reális jövőképet egy sikeresebb, boldogabb, élhetőbb Szegedről.

Tovább olvasom

Vélemény

Botka László is Nemesi Pál mellé áll? Kezd gyanús lenni ugyanis Garai Szakács László

Ez a tartalom archív! A cikkben szereplő információk a megjelenés óta megváltozhattak.

Megjelent:

Szerző:

Nemesivel ugyanis első ránézésre jobban járna Botka, mint két nagyágyú “partnerével” és támogatójával. Sőt! Szeged is jobban járna.

Tovább olvasom

Vélemény

Ádám Attila: Az igazság felhergeli Botkáék megtépázott idegeit

Ez a tartalom archív! A cikkben szereplő információk a megjelenés óta megváltozhattak.

Megjelent:

Szerző:

A helyzet megérett a jogi következmények levonására – írta az ügyvéd, akinek megint reagálnia kellett Botka László újságjának újabb hazugságaira. Most azonban perelni is fog – tudtuk meg.

Tovább olvasom

Aktuál