Írjon nekünk

Vélemény

Botka László közpénzből fizetett trollja próbálja meg kioktatni a szegedi egyetem rektorát!

Ez a tartalom archív! A cikkben szereplő információk a megjelenés óta megváltozhattak.
/var/www/szegedma.hu/web/stab/kag.jpg

Megjelent:

Az együgyű, ostoba proli magabiztosságával megy neki Rovó Lászlónak a szegedi polgármester lakájmédiája. Botka Lászlóék láthatóan nem bírják a legkisebb kritikát sem. Ha valaki mást mer mondani, mint amit ők hallani akarnak, akkor berúgják a trollmotort, és fullban nyomják a kretént! 

Talán Szabó C. Szilárd (fenti képünkön), Botka László kabinetjének sajtófőnöke is marha jó ötletnek gondolta, hogy ráugorjanak Rovó László rektorra, amiért el merészelte mondani a véleményét és még alá is tudta támasztani. Vagyis azt, hogy szerinte ősszel kiderül, Szeged felfelé vagy lefelé fog-e menni; és mivel  a város egyszer már vesztes lett, nem szabadna újra elkövetni ezt a hibát.

Botka László házi lapjának főtrollja, Garai elvtárs pedig talán örömmel, talán buzgó melegséggel a szívében ugrott fejest a feladatba és a buta, együgyű proli magabiztosságával oktatta ki a rektort!

Már ebben is van valami dermesztően arrogáns nagyképűség, hiszen ez a két-három ember intellektusban, tudásban, képzettségben, stb. messze elmarad a szegedi egyetem rektorától, bár ez nem zavarja meg őket a pusztításban. Mert bizony ezek az emberek pusztítanak, rombolnak és szétvernek mindent Szegeden! (Meg Botka László fenekét nyalják, de az más kérdés.)

Nem tisztünk, nem feladatunk megvédeni Rovó Lászlót, ráadásul nem is szorul védelemre, hiszen a két együgyű hoppmester és a háttérben lapító gazdájuk a kanyarban sincs a rektorhoz képest. Ezzel pedig minden, 90 IQ felett rendelkező szegedi tisztában is van.

Ennél sokkal inkább érdemes beszélni arról, hogy Szeged miért lett az a város, ahol az ellenvéleményt, a legkisebb kritikát is tűzzel-vassal próbálja kiírtani Botka László és csapata?

Miért fáj nekik ennyire, ha valaki törődik a városával és aggódik érte? Ugyanis bőven van miért aggódni Szegeden, még ha ezt az önkormányzat lakájmédiája minden lehetséges eszközzel és bődületes hazugságokkal próbálja is leplezni, amiért díjat is érdemelnének. És bőven van miért aggódnia Botka Lászlónak is (erről mindjárt bővebben is lesz szó), amiért a szegediek mindössze 14,9%-a áll a baloldal mellett. Ami tény!

Miért fáj nekik ennyire, ha megbecsült és okos szegediek kritizálni merészelik például azt a teszetoszaságot, és gatyába csinálós tétova félelmet, ami miatt Botka László szinte még büszke is arra, hogy ezt a várost messzire elkerüli a komolyabb ipar (és ezzel a tömeges munkahelyek, a létbiztonság és más előnyök).

Miért fáj nekik ennyire, ha az egyetem tisztán gondolkodó elitje el meri mondani, hogy baj van a városban és ideje lenne leszámolni a mellébeszéléssel és az arrogáns viselkedéssel?

Persze bizonyos szempontból érthető Botka László aggodalma. Ezek ugyanis a közelmúlt igazi hírei Szegeden:

 • Botka László közvetlen munkatársait, bizalmi embereit hűtlen kezelés miatt börtön fenyegeti (mert 40 milliós kárt okoztak Szegednek a vád szerint)
 • Mózes Ervin inkább elment nyugdíjba
 • Nagy Sándor alpolgármester inkább lelépett balról, át a Momentumhoz
 • Botka László közvetlen helyettese, a másik alpolgármester, Solymos László lemondott
 • szocialista mutyikról, hálapénzekről lebbentik fel a fátylat
 • a magyar városok sorban hagyják le Szegedet
 • több ezermilliárd forintnyi (gyár)beruházás történt az országban, új munkahelyek tízezrei jöttek létre; addig Szegeden arra büszke Botka László, hogy nincs nagy ipar és nem is lesz
 • több mint 5000 cég szűnt meg a városban az Igazságügyi Minisztérium Céginformációs Szolgálata pontos adatai szerint az elmúlt években
 • egyre többen mondják egyre hangosabban, hogy Szeged lemaradt
 • eközben a maffia zaklatja a szegedieket, tisztes családapákat és egyszerű vállalkozókat
 • a város egyre több pontja néz ki úgy, mint egy trágyadomb (szó szerint sajnos)
 • az így-úgy kapott állami/kormányzati vagy uniós pénzekből folyó különféle felújítások csúsznak, kontármunka és gányolás folyik, káosz és balesetveszély; összevissza és egymásra szervezett módon (amit egyik nap megcsinálnak, azt másnap szétbarmolják)
 • brutális ingatlanadóval sújtják a szegedi vállalkozásokat, amiért sokan tönkremennek
 • a polgárőrök aggódnak az egyre több, szabadon garázdálkodó drogos miatt, akik “megőrülnek és zombiként” viselkednek az olcsó szerektől
 • néha nőket vernek Szeged utcáin
 • stb.
 • stb.
 • stb.

Sajnos bőven lehetne még folytatni a sort!

Tovább olvasom

Elmondom

Olvasónk írja: “Az kiabál, akinek ég a háza…”

Ez a tartalom archív! A cikkben szereplő információk a megjelenés óta megváltozhattak.
/var/www/szegedma.hu/web/stab/kag.jpg

Megjelent:

Szerző:

Markáns véleményét jutatta el szerkesztőségünkbe egy olvasónk, az utóbbi hetek szegedi botrányaira reagálva.

Tovább olvasom

Közélet

Botka László jéghegyei Szegeden

Ez a tartalom archív! A cikkben szereplő információk a megjelenés óta megváltozhattak.
/var/www/szegedma.hu/web/stab/kag.jpg

Megjelent:

Szerző:

Ki kivel van, ki kinek a kije – Több mint érdekes publicisztikát írt a Magyar Hírlap arról, mi rejtőzik a felszín alatt Szegeden.

Tovább olvasom

Vélemény

Íme, ami a kedélyes “Botka László-interjúból” kimaradt az Indexen

Ez a tartalom archív! A cikkben szereplő információk a megjelenés óta megváltozhattak.
/var/www/szegedma.hu/web/stab/kag.jpg

Megjelent:

Szerző:

A “teljesség igénye nélkül” mutatunk néhány hírt, tényt, ami nem fért bele a 60 perces one man show-ba, amit Szeged polgármestere lenyomott az Indexen csütörtökön.

Tovább olvasom

Aktuál