Hírzóna

Jó reggelt, Szeged! - Koldusmaffia működik a belvárosban

Jó reggelt, Szeged! - Koldusmaffia működik a belvárosban

2019. május 17., péntek
Jó reggelt, Szeged! - Koldusmaffia működik a belvárosban

Kezdje a napot a tegnapi legfontosabb szegedi hírek átböngészésével!

Szerda délután a Kárász utcán az egyik kéregetőtől elvették az összegyűjtött pénzét, majd ráparancsoltak, hogy a teraszokon folytassa a kalapozást.

A szegedi Jobbik is érintett lehet az ajánlóív-hamisításban.

Tóth Péter ajánlóívén találtak hamisított aláírást – derült ki a rendőrségi kihallgatáson.

Rozsdás, kiálló csavarba tenyerelt egy gyerek a Dugonics téren

.Akár komolyabb baj is lehetett volna abból az esetből, melyet szerdán töltöttek fel egy szegedi Facebook-csoportba. A Szentháromság utcában sajátosan kezelik a kátyúkérdést:

ahelyett, hogy betömnék, táblát raknak elé.

A Csongrád Megyei Önkormányzat a cégvezetők segítségét kéri abban, hogy egymondatos válaszukkal segítsék a megye befektetésösztönzési tevékenységét.

A válaszok a megyei befektetésösztönzési kiadványban lesznek olvashatóak. A családvédelmi akcióterv erre az évre ígért öt pontja hatályba fog lépni július 1-jén –

erősítette meg a Miniszterelnökség vezetője csütörtöki sajtótájékoztatóján.

A Magyar Kézilabda-szövetség

szerdán bejelentette,

hogy a Veszprém–Szeged férfibajnoki finálé (május 23. és 26.) két mérkőzését külföldi bírók vezetik, akikről még egyeztetnek a vezetők az európai szövetséggel.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.