Írjon nekünk

Gazdaság

Csongrád megyei vállalkozók véleményére kíváncsi a megyei önkormányzat

Megjelent:

A Csongrád Megyei Önkormányzat a cégvezetők segítségét kéri abban, hogy egymondatos válaszukkal segítsék a megye befektetésösztönzési tevékenységét. A válaszok a megyei befektetésösztönzési kiadványban lesznek olvashatóak.

A Csongrád Megyei Önkormányzat befektetés-ösztönzési tevékenysége keretében a megye vonzó befektetési környezetét bemutató tartalmak készülnek el. Már két nyelven böngészhető Csongrád megye befektetésösztönzési honlapja a www.investincsongradcounty.hu linken, és imázsvideók is készültek, amelyek a megye kilenc relatív előnyét kommunikálják.

A következő lépésben egy informatív kiadvány elkészítése a cél, amelynek fontos részét fogja képezni az a fejezet, amely lényegre törően mutatja be, hogy miért jó Csongrád megyében vállalkozást működtetni. A Csongrád Megyei Önkormányzat szakértői hiteles választ szeretnének adni erre a kérdésre, ezért a vállalkozókhoz fordulnak. Ezáltal a potenciális befektetők olyan információkat olvashatnak majd, amelyek első kézből, az itt működő nemzetközi és hazai cégektől, vállalkozásoktól származnak.

A kiválasztott válaszok és a válaszadók bekerülnek Csongrád megye befektetés-ösztönzési kiadványába, mely várhatóan az év második felében fog megjelenni digitális és nyomtatott formában. Így a kiadvány egyúttal egy keresztmetszeti képet is ad majd az itt tevékenykedő vállalkozásokról.

Kérjük, hogy küldje el nekünk válaszát a e-mail címre, és írja meg egyetlen mondatban, lehetőség szerint angol nyelven, hogy miért jó Csongrád megyében vállalkozást működtetni.

További információk a projekt honlapján: ITT

A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával valósul meg.

Projekt címe: Csongrád Megyei Gazdaság- és Foglalkoztatás-fejlesztési Együttműködési Program (PAKTUM)

Projekt azonosító: TOP-5.1.1-15-CS1-2016-00001

(X)

Kommentek

Tovább olvasom

Gazdaság

Debrecen a beruházási bajnok – És mi jött Szegedre?

Megjelent:

Szerző:

A csongrádi megyeszékhely lemaradásban van – egyelőre.

Tovább olvasom

Hírzóna

Drágult a benzin és a gázolaj is

Megjelent:

Szerző:

Mindkét üzemanyag öt forinttal.

Tovább olvasom

Hírzóna

Indulhat a Sándorfalva és Ópusztaszer közötti kerékpárút építése

Megjelent:

Szerző:

Közel egymilliárd forintból.

Tovább olvasom

Aktuál