Politika

Ujhelyi hazudott a sajtónak - állítja videóban Baranyi Sándor

Ujhelyi hazudott a sajtónak - állítja videóban Baranyi Sándor

2019. április 2., kedd
Ujhelyi hazudott a sajtónak - állítja videóban Baranyi Sándor

A SZEVIÉP vezére megerősítette, amit korábban is mondott, miszerint ők fizették Ujhelyi házának 30-40 milliós felújítását, és szerinte nem mond igazat az MSZP-s képviselő. Videóban mutatjuk!

Baranyi Sándor, a SZEVIÉP vezére továbbra is azt állítja, bármit is mondott Ujhelyi István a sajtónak, a cége fizetette az MSZP-s képviselő egykori házának 30-40 milliós felújítását. Mint ismert, Ujhelyi Istvánelővette a csodafegyvert a múlt hétvégén, és meghívta a sajtó egy részét a „házába”, hogy „leleplezze a Fidesz hazugságait”, vagyis bemutassa azt a puritán egyszerűséget, ami jellemző most az ingatlanra –

erről mi is beszámoltunk

. Ujhelyi célja az volt, hogy ezzel tisztázza: Baranyi Sándor hazudik arról, hogy a SZEVIÉP fizette a politikus házának felújítását egykor. Akadt azonban pár kínos részlet, ami kimaradt a sajátos túrából, erről

EBBEN a cikkben írtunk

részletesebben. Most Baranyi újra megerősítette, ezúttal videóban is, hogy

"Ujhelyi nem mondott igazat a sajtónak, és a SZEVIÉP fizette a több tízmilliós felújítást".

Mutatjuk a birtokunkba került felvételt, amin a riporter egyértelműen rákérdez Ujhelyi házára és Baranyi Sándor nem kerüli ki az egyenes választ, sőt: https://youtu.be/-26W3OI6qRg Baranyi Sándor

először a Délmagyarnak árulta el

, hogy

"2008-ban Ujhelyi István segítségét azzal háláltuk meg, hogy finanszíroztuk a házának a felújítását, ami körülbelül 30-40 millió forintba kerülhetett"

– jelentette ki a cégvezető. Elmondta, hogy

"a szocialista képviselő több pályázaton is segített nekik, másrészt az ő segítségével kerültek be a Tisza M43-konzorciumba a spanyol multi alá".

Részleteket azonban akkor még nem árult el arról, pontosan hogyan történt ez az ügylet, annyi azonban igen, hogy volt erre egy kapcsolattartó, aki tárgyalt a képviselővel, és megbízta a felújítást végző vállalkozást.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.