Ujhelyi hazudott a sajtónak – állítja videóban Baranyi Sándor

Cikkünk frissítése óta eltelt 2 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A SZEVIÉP vezére megerősítette, amit korábban is mondott, miszerint ők fizették Ujhelyi házának 30-40 milliós felújítását, és szerinte nem mond igazat az MSZP-s képviselő. Videóban mutatjuk!

Baranyi Sándor, a SZEVIÉP vezére továbbra is azt állítja, bármit is mondott Ujhelyi István a sajtónak, a cége fizetette az MSZP-s képviselő egykori házának 30-40 milliós felújítását.

Mint ismert, Ujhelyi István elővette a csodafegyvert a múlt hétvégén, és meghívta a sajtó egy részét a „házába”, hogy „leleplezze a Fidesz hazugságait”, vagyis bemutassa azt a puritán egyszerűséget, ami jellemző most az ingatlanra – erről mi is beszámoltunk. Ujhelyi célja az volt, hogy ezzel tisztázza: Baranyi Sándor hazudik arról, hogy a SZEVIÉP fizette a politikus házának felújítását egykor.

Akadt azonban pár kínos részlet, ami kimaradt a sajátos túrából, erről EBBEN a cikkben írtunk részletesebben.

Most Baranyi újra megerősítette, ezúttal videóban is, hogy

“Ujhelyi nem mondott igazat a sajtónak, és a SZEVIÉP fizette a több tízmilliós felújítást”.

Mutatjuk a birtokunkba került felvételt, amin a riporter egyértelműen rákérdez Ujhelyi házára és Baranyi Sándor nem kerüli ki az egyenes választ, sőt:

Baranyi Sándor először a Délmagyarnak árulta el, hogy

“2008-ban Ujhelyi István segítségét azzal háláltuk meg, hogy finanszíroztuk a házának a felújítását, ami körülbelül 30-40 millió forintba kerülhetett”

– jelentette ki a cégvezető.

Elmondta, hogy

“a szocialista képviselő több pályázaton is segített nekik, másrészt az ő segítségével kerültek be a Tisza M43-konzorciumba a spanyol multi alá”.

Részleteket azonban akkor még nem árult el arról, pontosan hogyan történt ez az ügylet, annyi azonban igen, hogy volt erre egy kapcsolattartó, aki tárgyalt a képviselővel, és megbízta a felújítást végző vállalkozást.

Előző sztori

Egy politikai kalandor pályafutása Szegeden I.

Következő sztori

Nagyon megdrágult a benzin

Legutóbbi hasonló cikkek