Közélet

A rétestészta nem nyúlik annyira, mint a Tisza Lajos körút felújítása

A rétestészta nem nyúlik annyira, mint a Tisza Lajos körút felújítása

2019. március 11., hétfő
A rétestészta nem nyúlik annyira, mint a Tisza Lajos körút felújítása

Toldozzák-foldozzák a három hónapja átadott Tisza Lajos körutat. Két hete a zebrákat festették újra, most az apróbb repedéseket tömték be a több hónapos csúszással átadott aszfalton.

Mint az ismeretes, az önkormányzat 2018 augusztusában

azt ígérte, hogy októbertől várhatóan mindkét irányba járható lesz a Tisza Lajos körút

. Ehhez képest

december elején adták át az utat.

Ráadásul ezt követően

napokig életveszélyes volt a közlekedés a legnagyobb szegedi orvosi rendelő előtt

, mivel a zebrákat nem festették fel, és a közlekedési lámpákat se kapcsolták be. Pár héttel az átadást követően sikerült felfesteni a zebrákat, a lámpák bekapcsolásáig azonban január közepéig várni kellett. Igen ám, de

az útburkolati jelek két hónap alatt szinte teljesen lekoptak

.

Ezek újrafestésére február végén került sor.

Ha valaki azt, hitte, hogy ezzel véget ért a Tisza Lajos körút felújítása, az nagyot tévedett, ugyanis hétfőn kora délután elkezdték az apróbb repedéseket betölteni az SZTK előtt. - Tudtommal tavaly év végén adták át az utat. Konkrétan egész nyárra megbénult a belvárosi közlekedés a rekonstrukciós munkálatok miatt, erre pár hónap után már javítani kell az aszfaltot. Ez kész agyrém – panaszkodott nekünk Pintér Zsolt a Facebookon. Zsolt még egy fotót is mellékelt az üzenetéhez.

Toldozzák-foldozzák a három hónapos aszfaltot.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.