Közélet

Halleluja: működnek a lámpák a Szentháromság utcában

Halleluja: működnek a lámpák a Szentháromság utcában

2019. január 16., szerda
Halleluja: működnek a lámpák a Szentháromság utcában

Másfél hónapnyi halogatást követően, szerda délután bekapcsolták a közlekedési lámpákat a Szentháromság utca és a Tisza Lajos körút kereszteződésében. Üröm az örömben, hogy az átadás óta kopásnak indultak az útburkolati jelek, így könnyen lehet, hogy hamarosan újra kell ezeket festeni.

Mint az ismeretes,

december elején miután kétirányúsították a forgalmat

a Tisza Lajos körúton, napokig

életveszélyes volt a közlekedés a legnagyobb szegedi orvosi rendelő előtt,

mivel a zebrákat nem festették fel, és a közlekedési lámpákat se kapcsolták be. Pár héttel az átadást követően sikerült felfesteni a zebrákat, a lámpák bekapcsolásáig azonban máig várni kellett. Egy héttel ezelőtt

megosztottunk önökkel egy olvasói levelet

, amely a kereszteződés veszélyességére hívta fel a figyelmet. Miután megkaptuk a levelet egyből elküldtük kérdéseinket az önkormányzatnak, azonban egy hét alatt képtelenek voltak válaszolni, nem sikerült nyilatkozót találniuk.

Zebra még van, de úgy tűnik nem sokáig

- Olvastam a múlt heti cikküket – kezdte levelét egy neve elhallgatását kérő olvasónk - Teljes mértékben egyetértek Júliával, szerintem is nagyon veszélyes jelenleg a kereszteződés – folytatta.

Kopásnak indult a másfél hónapja felfestett zebra.

- Azt a fontos tényezőt azonban nem említette, hogy az elmúlt hetekben kopásnak indultak a felfestett útburkolati jelek. Könnyen lehet, hogy mire bekapcsolják a lámpákat, addigra újra kell majd festeni a zebrákat. Érthetetlen számomra, hogy miért nem képesek egyetlen felújítást sem jól csinálni ebben a városban – panaszkodott.

Kopásnak indult a másfél hónapja felfestett zebra.

A zebrák újrafestéséről szóló kérdéseinket elküldtük az önkormányzatnak, csak remélni tudjuk, hogy ezúttal sikerül illetékest is találniuk, aki képes nyilatkozni is. (

A legtöbbször ez nem sikerül nekik sajnos.

)

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.