Sport

Labdarúgás: Bertók Gábor tavasszal visszakerülne a megyei labdarúgás térképére

Labdarúgás: Bertók Gábor tavasszal visszakerülne a megyei labdarúgás térképére

2016. január 17., vasárnap
Labdarúgás: Bertók Gábor tavasszal visszakerülne a megyei labdarúgás térképére
hfc_sandorfalva24_gs

Külön váltak egymástól a harmadosztályú Hódmezővásárhely és Bertók Gábor útjai. Az egykori gólkirály a felkészülési időszakban a megyeegybe igazolhat.

"A legfőbb ok az volt, hogy nem kaptam annyi játéklehetőséget az NB III-as csapatnál, mint szerettem volna. Még a tavalyi megyeegyes szezonban csak-csak pályára léphettem, sőt, úgy gondolom, éltem is a bizalommal. Idén viszont inkább csak a második csapatnál vettek számításba. Végül közösen megegyeztünk a klubbal a szerződésbontásról" - árulta el portálunk érdeklődésére

Bertók Gábor

, aki 2014 nyarán szerződött Csongrádról a HFC-hez. A 2014/2015-ös kiírásban 27 meccsen 11 góllal segítette a bajnokcsapatot, a feljutást követően azonban idén mindössze egyetlen alkalommal viselhette a vásárhelyiek mezét a harmadosztályban. Eközben a megyekettőben 5 találkozón 6 alkalommal talált a hálóba. Elmondása szerint ugyanakkor összességében pozitívan értékeli pályafutása ezen időszakát, és utólag sem bánta meg, hogy 20 csongrádi esztendő után új együtteshez igazolt másfél éve. Jövőjéről szólva kitért rá, bár konkrét csapatnevet egyelőre nem szeretne még mondani, az egyik megyei I. osztályú alakulattal már előrehaladott tárgyalásokat folytat, sőt, szóban meg is egyeztek egymással. "Természetesen, a harmadosztályban jobbak a körülmények, én viszont szeretek játszani. Szeretnék az elkövetkező félévben visszakerülni a Csongrád megyei labdarúgás térképére. Azt gondolom, 29 évesen még van néhány jó szezon bennem" - mutatott rá a 2012/2013-as bajnokság gólkirálya. Kifejtette, ősszel közel két és fél hónapig volt harcképtelen egy bokaszalag szakadás miatt, mostanra azonban közel tökéletes állapotban van már a lába, így tavaszra 10-12 gólt tűzött ki maga elé elérendő célként a folyamatos játék mellett.

"Azt gondolom, 29 évesen még van néhány jó szezon bennem" - mutatott rá a 2012/2013-as bajnokság gólkirálya.KLIKK: http://szegedma.hu/?p=601723

Közzétette: Szegedma Hírportál – 2016. január 16.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.