Szeged

Joób Márton: El akarták lehetetleníteni a rendszerváltást Szegeden!

Joób Márton: El akarták lehetetleníteni a rendszerváltást Szegeden!

Bár már megvolt a kellő számú ajánlása, most újrakezdi az aláírásgyűjtést

Kibédi Péter
2024. május 2., csütörtök
Joób Márton: El akarták lehetetleníteni a rendszerváltást Szegeden!

Április 18-án jelentett be Joób Márton, hogy a Szögedi Polgárok Egyesülétenek jelöltjeként indul a polgármester választáson és minden körzetben jelöltet állítanak. Röviddel utána az egyesület színeiben induló női jelölteket is bemutatta a várospolitikus, aki akkor azt ígérte, hogy hamarosan a férfi indulókat is bemutatja. Erre már biztosan nem kerül sor, ugyanis Joób Márton szakít a jelölő szervezettel és független polgármester- és képviselőjelölt lesz.

Újra kell kezdenie az aláírásgyűjtést Joób Mártonnak

 

Jóob Márton szerkesztőségünknek küldött levelét változtatás nélkül közöljük.

Újraindulunk! – Rendszerváltás Szegeden! El akarták lehetetleníteni a rendszerváltást Szegeden.

Természetesen nem hagyjuk ennyiben !

Lényegében egy hét alatt összegyűjtöttük a szükséges aláírásokat valamennyi választókörzetben, a polgármesteri ajánlásra pedig az induláshoz szükséges mennyiség háromszorosát.

Ennek ellenére Joób Márton és csapata a mai napon úgy döntött, hogy újra összegyűjtik az induláshoz szükséges ajánlásokat, és jelölő szervezet nélkül, teljesen függetlenként vágnak neki a választásoknak. 

Ennek oka az, hogy a jelölő szervezet elnöke Bakai Csaba olyan dolgot tett és olyan dolgok kerültek vele kapcsolatosan napvilágra, amikről korábban nem volt tudomásunk.

 Vállalhatatlannak tartunk minden féle együttműködést vele kapcsolatosan. Határozottan úgy látjuk, hogy egy tudatos ellehetetlenítésről van szó, amelynek egyetlen célja, hogy Joób Márton ne tudjon kiállni Botka Lászlóval szemben a június 9-ei önkormányzati választáson. 

Mélységesen meg vagyunk döbbenve azon, hogy a jelenlegi rezsim Joób Márton ellenes propaganda-csápjai milyen messzire elérnek. De semmiképpen nem adjuk föl, mert úgygondoljuk, hogy egy várost nem pártpolitikai alapon kell vezetni, hanem az itt élő embereket érintő ügyek mentén.

 Nem számít az, hogy ki jobboldali vagy baloldali, egységet kell teremteni gyönyörű városunkban. Joób Márton ezért indul el független polgármesterjelöltként. 

Az őt támogató csapat tagjai pedig teljesen független jelöltekként támogatják őt a Jobb Városért folytatott küzdelemben.

Joób Márton és csapata


 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.