Labdarúgás: az utolsó pillanatokban lőtt bombával nyert a listavezető a Kertész utcában + FOTÓK

2017. október 21., szombat · 2 hozzászólás

Kilencven percig úgy nézett ki, egy pontot megcsíphet az Ásotthalomtól az UTC, azonban Németh Péter bombagólja három pontot ért a listavezetőnek. Tovább »

Labdarúgás: gyorsan eldöntötte a három pont sorsát a Tiszasziget + FOTÓK

2017. augusztus 27., vasárnap · 2 hozzászólás

Szomszédvári rangadót rendeztek a Csongrád megyei I. osztály második fordulójában szombaton. A tavalyi bronzérmes Tiszasziget nem sok esélyt adott az újoncnak, könnyed játékkal vitte el mindhárom pontot Deszkről. Tovább »

Labdarúgás: új kihívások elé néznek Deszken

2017. augusztus 20., vasárnap · Hozzászólok

kiskundorozsma_deszk16_gs

A Deszki SC egy osztállyal feljebb, a Csongrád megyei I. osztályban kezdi meg a 2017/2018-as bajnoki szezont. A csapatnak nem volt zökkenőmentes a felkészülési időszaka, de Lehota István vezetőedző nem adja fel, keményen dolgoznak azért, hogy helytálljanak a bajnokságban. Tovább »

Labdarúgás: sok problémával küzdött az Algyő

2017. június 23., péntek · Hozzászólok

algyo-mako002kf

Ötödik helyen zárta a Csongrád megyei I. osztály 2016/17-es idényét az Algyő SK. Takács Zoltán együtteséből hiányzott a kiegyensúlyozottság, e mellett a sérülések is alaposan felülírták a terveket – a trénerrel értékeltük a mögöttünk hagyott szezont. Tovább »

Havas Péter: Majdnem felülírta a realitásokat az FK Szeged

2017. június 15., csütörtök · Hozzászólok

fk-algyo002kf

Történetének második legjobb szezonján van túl az FK 1899 Szeged a Csongrád megyei I. osztályban: a diszkoszvetősök a következő idényre új edzővel készülnek, azonban a csapat környezetének megújulására még várni kell. A szezon értékelésére Havas Péter klubelnököt kértük fel. Tovább »

Labdarúgás: megnyerte szezonbeli utolsó hazai meccsét az FK Szeged

2017. május 26., péntek · Hozzászólok

fk_szeged-csongrad013kf

Ugyan több ziccer is adódott a Hódmezővásárhelyi FC II. előtt, de egyikkel sem tudott élni a vendég csapat, így Dóra János gólja három pontot ért a koncentráltan játszó FK Szegednek. Tovább »

Következő oldal »