Sport

Három nap, hét online közvetítés a SZEGEDma.hu-n!

Három nap, hét online közvetítés a SZEGEDma.hu-n!

2012. március 23., péntek
Három nap, hét online közvetítés a SZEGEDma.hu-n!

Szombaton 4, vasárnap 2, hétfőn 1 online közvetítéssel jelentkezik portálunk, beszámolva Szeged sportéletének legfrissebb eseményeiről.

Földön, vízen, levegőben - pattan, csobban, száll a labda a hétfővel megnyújtott sporthétvégén, s a SZEGEDma.hu száguldó riporterei mindenütt ott lesznek, hogy Olvasóinknak beszámoljanak a legfrissebb hírekről, s leközvetítsék, lélegzetelállító fényképekkel és videófelvételeinkkel még közelebb hozzák a csarnokok, uszodák és futballpályák legizgalmasabb pillanatait!

Szombaton

négy (azaz 4!) online közvetítéssel jelentkezünk, főszerepben a futballal, de szóhoz jut mellette egy kézilabdarangadó is. Elsőként

15 órától

a

Kazincbarcika - Szeged 2011 NB II-es mérkőzéssel

jelentkezünk, majd 60 perccel később,

16 órától

kezdjük közvetíteni

a Tisza Volán SC Szeged Tököl elleni NB III-as hazai rangadóját

.

18 órától

a Pick Szeged fogadja az FTC-PLER-t

a férfi kézilabda NB I alapszakaszának utolsó, 22. fordulójában - onnan sem hiányozhatunk –, majd

19 órától

a szurkolók csapataként is emlegetett FK 1899 Szeged USC Tanárképző elleni megyekettes meccsét követhetik nyomon Olvasóink portálunkon.

Vasárnap

is focival kezdünk,

15 órától

Kiskundorozsma - Ásotthalom megyeegyes rangadó a menü, majd este

18.30-tól

Újszegeden a palánk és a gyűrű a főszerepben: a

Kaposvár érkezik a Szedeák célkeresztjébe

, s biztosak lehetünk benne Koltiék a somogyiakat is levadásznák, mint tették azt múlt héten a Nyíregyházával - erről a derbiről is jelentkezünk a megszokott módon.

Hétfőre

egy találkozó marad, de az annál nagyobb jelentőséggel bír: az A-Híd Szeged Beton VE a Ferencváros ellen megkezdi a férfi vízilabda OB I rájátszását, a két győzelemig tartó negyeddöntő első meccsét hódmezővásárhelyen rendezik

18 órától

- természetesen a SZEGEDma.hu is ott lesz. Íme tehát a háromnapos menü, ki-ki kedvére csemegézhet a jobbnál jobb fogások közül. Szurkoljon velünk, szurkoljunk együtt a szegedi diadalokért!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.