Labdarúgás: alaposan megizzasztotta az újonc a Tiszaszigetet + FOTÓK

2016. augusztus 21., vasárnap · 2 hozzászólás

tiszasziget-dorozsma009kf

Izgalmas, változatos mérkőzésen 3-1-es győzelmet aratott a Tiszasziget a vendég Kiskundorozsma ellen a megyeegy nyitókörében.
Tovább »

Labdarúgás: a megyeegy újoncánál folytatja a hatszoros gólkirály

2016. augusztus 18., csütörtök · Hozzászólok

tape_morah_mj-28

A Csongrád megyei I. osztály egyik legérdekesebb átigazolását hajtotta végre az újonc Kiskundorozsmai ESK: a megyekettőben ezüstérmet szerzett gárda színeiben láthatjuk a következő szezonban a rutinos támadót, a hatszoros gólkirály Szőke Pétert. Tovább »

Labdarúgás: tizenegyespárbajban gyűrte le az UTC a Kiskundorozsmát + FOTÓK

2016. augusztus 3., szerda · Hozzászólok

kk_dorozsma_utc08_gs

Döntetlennel zárult a rendes játékidő, végül pedig a vendég UTC büntetőkkel jutott tovább a Magyar Kupa megyei selejtezőinek 2. körébe a Kiskundorozsma ellenében.
Tovább »

Labdarúgás: első alkalommal hódította el a megyei kupát a Sándorfalva + FOTÓK

2016. június 8., szerda · 2 hozzászólás

szegedma_kupa_dijkioszto24_gs

Ugyan kétszer is felállt hátrányból a Kiskundorozsma, végül azonban – a cseréket követően – a Sándorfalva lendülete kupaaranyat ért a SZEGEDma.hu Csongrád megyei Magyar Kupa hat gólt hozó döntőjében. Tovább »

Labdarúgás: új győztest avatnak szerdán a SZEGEDma.hu kupában

2016. június 7., kedd · Hozzászólok

szegedma_megyeimagyarkupa_labdarugas01_gs

Nagy lehetőség kapujában áll a szerdai, SZEGEDma.hu Csongrád megyei Magyar Kupa döntőjének mindkét résztvevője: a Kiskundorozsma és a Sándorfalva is egyaránt első alkalommal szerepelhet a fináléban, a deszki döntő során kiderül, melyikük ünnepelhet kupagyőzelmet a szezon végén. Tovább »

Labdarúgás: mindenképpen vállalja a megyeegyet a Dorozsma

2016. június 2., csütörtök · 3 hozzászólás

kiskundorozsma-szvse018kf

Két fordulóval a vége előtt gyakorlatilag feljutónak tekinthető a megyei II. osztályban szereplő Kiskundorozsma ESK: a csapatnak egy győzelemre van szüksége a biztos második helyhez, ugyanakkor még a bajnoki cím sincs elérhetetlen távolságban a gárdától. A szezon hajrájában a csapat trénerénél, Fazekas Istvánnál érdeklődtünk arról, vállalják-e a magasabb ligában való szereplést. Tovább »

Női futball: magabiztosan nyerte a megyei küzdelmeket a SZAK

2014. június 5., csütörtök · Hozzászólok

SZAK_SZVSE_MJ DSC_4659

Bár egyetlen mérkőzés még hátra van, a lényegi kérdések eldőltek a női keresztpályás labdarúgó-bajnokságban. Utcahosszal lett bajnok a Szegedi AK, a dobogóra pedig a Szegedi VSE és a Mórahalom TSE fért még oda.
Tovább »

Női futball: pontot vesztett a SZAK, bravúrsikert aratott a HFC

2014. április 3., csütörtök · Hozzászólok

mora_szentmihaly_mj-030Két forduló zajlott le a női keresztpályás labdarúgó-bajnokság tavaszi küzdelmeiből. Több meglepetés mellett mesterhetes és mesterhatos is született a pályákon, a mezőny pedig csak tömörödött, miközben a listavezető Szegedi AK pontvesztése ellenére is növelni tudta előnyét a riválisokkal szemben.
Tovább »

Női labdarúgás: négy mesterhármas négy meccsen a keresztpályán + TABELLA

2013. október 30., szerda · Hozzászólok

szvse_morahalom_noi_mj019A korábbiakhoz képest meglepően gólszegény fordulóval folytatódott a megyei női keresztpályás bajnokság. Sima győzelmek mellett Dorozsmán kiélezett csatát vívtak.
Tovább »

Női futball: veretlenek maradtak a veretlenek a keresztpályán

2013. szeptember 25., szerda · 2 hozzászólás

noifoci29_gsAz első fordulóhoz képest valósággal gólszegény mérkőzések zajlottak a Csongrád megyei keresztpályás női labdarúgó-bajnokság A csoportjának 2. körében.
Tovább »

Labdarúgás: tíz gól és dorozsmai öröm a Móraváros ellen + FOTÓK, VIDEÓ

2013. szeptember 4., szerda · Hozzászólok

moravarosi_kinizsi_kiskundorozsma21_gsA Kiskundorozsma a négy gólig jutó, születésnapos Olajos Tamás vezetésével ütötte ki a kupából a Kinizsit, a helyi derbi a második félidő első tizenöt percében dőlt el. Tovább »

Labdarúgás: Ács duplája után is fordított a Dorozsma + FOTÓK

2013. április 6., szombat · 18 hozzászólás

Fordulatos, színvonalas, elképesztő meccset vívott a megye III-ban a Szentmihály és a Dorozsma. A hazaiak 0-2-ről álltak talpra, majd a 89. percben érték el a győztes gólt Szabó Zsolt révén. Tovább »

Labdarúgás: dorozsmai döntetlennel zárta az őszt a megye élvonala

2012. december 1., szombat · 20 hozzászólás

A labdarúgó megyei I. osztály szombatra halasztott 11. fordulóbeli mérkőzésén döntetlent játszott egymással, s egy-egy helyett előrébb lépett az őszi tabellán a Kiskundorozsma és az UTC.
Tovább »

Labdarúgás: őszi első lett az Algyő Dorozsmán + FOTÓK

2012. november 25., vasárnap · 16 hozzászólás

Az első félidőben lőtt két góllal magabiztos előnyre tett szert az Algyő a több NB II-es játékossal felálló Kiskundorozsma otthonában, melyet aztán a folytatásban fegyelmezett védekezésével meg is tudott őrizni. Tovább »

Labdarúgás: heroikus harcban veszített az FK a Dorozsma ellen + FOTÓK

2012. november 3., szombat · 27 hozzászólás

Jó színvonalú, izgalmas és fordulatos, nagy küzdelmet hozó találkozó volt az FK 1899 Szeged – Kiskundorozsma összecsapás, ahol nagyon kevésen múlott a hazai együttes bravúrdöntetlenje az élcsapat ellen.
Tovább »

Labdarúgás: tíz gól és osztálykülönbség a Kistelek-Dorozsma meccsen + FOTÓK

2012. október 21., vasárnap · 23 hozzászólás

Az NB II-ből visszajátszó támadók főszereplésével játszott nagy fölényben és nyert 7-3-ra Kisteleken a Kiskundorozsma csapata. Bóka Ferenc csapata így 24 pontjával csak rosszabb gólkülönbsége miatt szorul az Ásotthalom mögött a második helyre. Tovább »

Nekünk 8! – online sport a SZEGEDma.hu-n péntektől hétfőig

2012. október 12., péntek · Hozzászólok

A péntektől hétfőig tartó hosszú sporthétvégén ezúttal is mindenütt ott leszünk, ahol a legkiélezettebb küzdelmek zajlanak. Négy nap alatt 8 közvetítéssel jelentkezünk.
Tovább »

Labdarúgás: pontokat hagyott Vásárhelyen a Dorozsma

2012. október 7., vasárnap · Hozzászólok

A pénteken Nyíregyházáról pontot rabolt Szeged 2011 NB II-es csapatának keretéből négy játékossal megerősítve érkezett vasárnap délután Vásárhelyre a Kiskundorozsma labdarúgó-együttese, de a forduló előtt listavezető vendégek ezzel együtt sem bírtak a fegyelmezett játékot bemutató, nagyot küzdő vásárhelyi fiatalok alkotta HFC II.-vel a megyei I. osztályú labdarúgó bajnokság nyolcadik fordulójában.
Tovább »

Labdarúgás: Kéri visszalőtte az élre a Dorozsmát + FOTÓK

2012. szeptember 30., vasárnap · 3 hozzászólás

A Szeged 2011-ből visszajátszó támadó nagyszerű találatával verte Bóka Ferenc legénysége a Csongrádot a vasárnapi rangadón. A vendégek hosszú időn át játszottak emberhátrányban, nem tudtak egyenlíteni. Győzelmével a Dorozsma újra visszavette az első helyet az Algyőtől.
Tovább »

Labdarúgás: Bernát a Kisteleket is elintézte

2012. május 20., vasárnap · Egy hozzászólás

Folytatta tavaszi menetelését a Kiskundorozsma, mely az immár 15 gólos Bernát Péter vezérletével esélyt sem hagyott a tavalyi bajnoknak. Bóka Ferenc legénysége harcban a negyedik helyért! Tovább »

A szegedi jegyző az Üllői úton lőtt gólt a megyés püspöknek + VIDEÓ, FOTÓK

2012. május 14., hétfő · 14 hozzászólás

Kiss-Rigó László megyés püspökünk kapujába Mózes Ervin tizenegyesből talált be az Üllői úton a Fradi öregfiúk és a kiskundorozsmai seniorok összecsapásán. Nyilas Elek öt gólt lőtt, és a zöld-fehéreknél pályára lépett Adem Kapic is, a Szeged 2011 szakmai igazgatója.
Tovább »

Labdarúgás: hullámzó játék, egygólos dorozsmai győzelem + FOTÓK

2012. április 15., vasárnap · 12 hozzászólás

Ha nem is szép játékkal, de Farkas találatával mégis megnyerte a városi rangadót a Kiskundorozsma a SZVSE-stadionban. A vasutasoknak a meccs vége tartogatott egyenlítési lehetőséget, de nem éltek vele. Tovább »

Labdarúgás: Tóth Attila mesteri góljaival mórahalmi siker Dorozsmán + FOTÓK

2012. április 8., vasárnap · 5 hozzászólás

Bernát Péterék erejéből ezúttal nem futotta újabb bravúrra, a listavezető taktikus játékkal emberhátrányban is diadalmaskodni tudott Dorozsmán. A húsvétvasárnapi rangadót élőben közvetítettük, s izgalmakból bizony nem volt hiány! Tovább »

Három nap, hét online közvetítés a SZEGEDma.hu-n!

2012. március 23., péntek · 2 hozzászólás

Szombaton 4, vasárnap 2, hétfőn 1 online közvetítéssel jelentkezik portálunk, beszámolva Szeged sportéletének legfrissebb eseményeiről.
Tovább »

Labdarúgás: a Csanádpalota lett a nyolcadik utas + FOTÓK

2012. március 21., szerda · 6 hozzászólás

Ötven percen át tíz emberrel küzdve, hősiesen harcolva verte a tavalyi bronzérmes a Dorozsmát. Adrian Sas találata döntött a Felső Tisza parton. A SZEGEDma.hu Csongrád Megyei Magyar Kupa utolsó nyolcaddöntőjét élőben közvetítettük. Tovább »

Új utakon a dorozsmai foci – utánpótlás-nevelés és NB III

2012. március 9., péntek · 2 hozzászólás

Kiskundorozsma életében mindig is kiemelt szerepet játszott a labdarúgás, a 2011 novemberében felálló új elnökség feltett szándéka, hogy a sportág ismét központi szerepet kapjon a településrész mindennapjaiban, ezért rövid- és hosszú távú tervek mentén új utakra terelték a Kiskundorozsmai ESK labdarúgó szakosztályának szekerét.
Tovább »

Labdarúgás: Varga István góllal nyitott Vásárhelyen

2012. február 23., csütörtök · Hozzászólok

Három hét kényszerszünet után végre ismét felkészülési mérkőzésen léphetett pályára az NB III tavaszi rajtjára készülő HFC. A vásárhelyiek a télen szintén nagy változásokon átesett dorozsmaiakat fogadták. Mindkét csapat játékán alaposan érződött a hosszú nagypálya nélküli időszak és az is, hogy a jelentősen átalakított játékoskereteknek idő kell az összeszokásra.
Tovább »

Következő oldal »