Labdarúgás: alaposan megizzasztotta az újonc a Tiszaszigetet + FOTÓK

2016. augusztus 21., vasárnap · 2 hozzászólás

tiszasziget-dorozsma009kf

Izgalmas, változatos mérkőzésen 3-1-es győzelmet aratott a Tiszasziget a vendég Kiskundorozsma ellen a megyeegy nyitókörében.
Tovább »

Labdarúgás: a megyeegy újoncánál folytatja a hatszoros gólkirály

2016. augusztus 18., csütörtök · Hozzászólok

tape_morah_mj-28

A Csongrád megyei I. osztály egyik legérdekesebb átigazolását hajtotta végre az újonc Kiskundorozsmai ESK: a megyekettőben ezüstérmet szerzett gárda színeiben láthatjuk a következő szezonban a rutinos támadót, a hatszoros gólkirály Szőke Pétert. Tovább »

Labdarúgás: tizenegyespárbajban gyűrte le az UTC a Kiskundorozsmát + FOTÓK

2016. augusztus 3., szerda · Hozzászólok

kk_dorozsma_utc08_gs

Döntetlennel zárult a rendes játékidő, végül pedig a vendég UTC büntetőkkel jutott tovább a Magyar Kupa megyei selejtezőinek 2. körébe a Kiskundorozsma ellenében.
Tovább »

Labdarúgás: első alkalommal hódította el a megyei kupát a Sándorfalva + FOTÓK

2016. június 8., szerda · 2 hozzászólás

szegedma_kupa_dijkioszto24_gs

Ugyan kétszer is felállt hátrányból a Kiskundorozsma, végül azonban – a cseréket követően – a Sándorfalva lendülete kupaaranyat ért a SZEGEDma.hu Csongrád megyei Magyar Kupa hat gólt hozó döntőjében. Tovább »

Labdarúgás: új győztest avatnak szerdán a SZEGEDma.hu kupában

2016. június 7., kedd · Hozzászólok

szegedma_megyeimagyarkupa_labdarugas01_gs

Nagy lehetőség kapujában áll a szerdai, SZEGEDma.hu Csongrád megyei Magyar Kupa döntőjének mindkét résztvevője: a Kiskundorozsma és a Sándorfalva is egyaránt első alkalommal szerepelhet a fináléban, a deszki döntő során kiderül, melyikük ünnepelhet kupagyőzelmet a szezon végén. Tovább »

Labdarúgás: mindenképpen vállalja a megyeegyet a Dorozsma

2016. június 2., csütörtök · 3 hozzászólás

kiskundorozsma-szvse018kf

Két fordulóval a vége előtt gyakorlatilag feljutónak tekinthető a megyei II. osztályban szereplő Kiskundorozsma ESK: a csapatnak egy győzelemre van szüksége a biztos második helyhez, ugyanakkor még a bajnoki cím sincs elérhetetlen távolságban a gárdától. A szezon hajrájában a csapat trénerénél, Fazekas Istvánnál érdeklődtünk arról, vállalják-e a magasabb ligában való szereplést. Tovább »

Következő oldal »