Kosárlabda: nemzetközi utánpótlás tornának ad otthont hétvégén a Városi Sportcsarnok

2017. január 24., kedd · Hozzászólok

szedeak_sajttaj002kf

Nemzetközi utánpótlás kosárlabda tornát rendez a hétvégén a Szedeák, amelynek részleteiről sajtótájékoztatón számolt be hétfőn délután Maronka Zsolt, a Szedeák utánpótlásának ügyvezetője. Tovább »

Kosárlabda: megvan a tizedik Kosársuli siker

2017. január 21., szombat · Hozzászólok

kosarsuli51

Megszerezte 10. győzelmét az NBI B csoportos bajnokságban a Vásárhelyi Kosársuli. Az egy hete a listavezető Miskolcot legyőző EKE Eger KOK-nak csak momentumai voltak a találkozón, amit végül a kék-sárgák 88-68-ra nyertek meg. Egy hét múlva a fővárosban, a MAFC ellen küzdenek a továbbra is második helyezett Vas Péterék. Tovább »

Kosárlabda: harapós ellenfél érkezik Vásárhelyre

2017. január 19., csütörtök · Hozzászólok

kosarsuli50

A listavezető MEAFC-ot legyőző Eger érkezik szombaton 18 órakor a Hódtói Sportcsarnokba. A Kosársuli fordított előjellel várja az összecsapást, a gárda kedden Nyíregyházán szenvedett vereséget Hepp-kupa negyeddöntőn. Kérdés, hogy az utóbbi időszakban nehéz derbiken fellépő, a nyírségiek ellen igencsak fáradtan pattogtató gárdának sikerül-e megújulni hétvégére. Tovább »

Kosárlabda: nem jött össze a négyes döntő a Kosársulinak a Hepp-kupában

2017. január 17., kedd · Hozzászólok

kosarsuli49

Nem sikerült győznie Nyíregyházán a Vásárhelyi Kosársulinak, így a gárda nem lesz ott a Hepp Ferenc Emlékkupa négyes döntőjén. Sokat azonban nem bánkódhat Utasi Gábor csapata, mivel szombaton az Eger elleni bajnokin kell teljesíteniük a Hódtói Sportcsarnokban. Tovább »

Kosárlabda: a Hepp-kupa négyes döntője a tét a Kosársuli nyíregyházi vendégjátékán

2017. január 16., hétfő · Hozzászólok

kosarsuli47

Újabb nehéz mérkőzés előtt áll a Vásárhelyi Kosársuli, Utasi Gábor csapata épp hogy kipihente a Tiszaújváros elleni, pénteki utolsó percekben megnyert rangadó fáradalmait, kedden már a Hepp-kupa négyes döntőért játszik Nyíregyházán. Tovább »

Következő oldal »