Kosárlabda: Jobb volt a Debrecen a Kosársulinál

2017. február 25., szombat · Hozzászólok

kosarsuli76

Megérdemelten győzött a Kosársuli otthonában a bajnoki címre hajtó Debrecen gárdája a az NBI B csoportos bajnokság legutóbbi fordulójában. A vendégek a második negyedtől végig irányították a találkozót, magabiztos sikerükkel pedig menetelnek az első hely felé. A kék-sárgák vereségük ellenére továbbra is őrzik felsőházi rájátszást jelentő harmadik helyüket. Tovább »

Kosárlabda: a kupabronz után a bajnokságra fókuszálnak a Szedeáknál

2017. február 23., csütörtök · Hozzászólok

szedeak_szolnok_gyozelem54_gs

A klub történetelmének lapjai közé írta magát hétvégén a Naturtex-SZTE-Szedeák, miután Nikola Lazic együttese a Magyar Kupa nyolcas döntőjében bronzérmet szerzett. A sikerről a csapat edzőjével, valamint centerével beszélgettünk. Tovább »

Kosárlabda: a bajnokaspiráns érkezik Vásárhelyre

2017. február 22., szerda · Hozzászólok

kosarsuli66

A december 10. óta veretlen, múlt heti győzelmével már második helyen álló Debrecen látogat szombat este 18 órakor a Hódtói Sportcsarnokba az NBI B csoportos bajnokságban. A Vásárhelyi Kosársuli szurkolói így igazi rangadót láthatnak majd a hétvégén. A vendégek nem titkolt célja az A csoportba való feljutás. Tovább »

Kosárlabda: hatalmas bravúr, bronzérmes a Szedeák a Magyar Kupában!

2017. február 18., szombat · 14 hozzászólás

szedeak_szolnok46_gs

Hatalmas bravúrt hajtott végre Nikola Lazic együttese, amelyik kihasználva a Körmend hibáit hat ponttal legyőzte ellenfelét, ezzel megszerezve a bronzérmet a Magyar Kupában. Tovább »

Kosárlabda: visszajött a meccsbe, de a bronzért játszhat szombaton a Szedeák

2017. február 17., péntek · 7 hozzászólás

szedeak_szolnok52_gs

Ugyan majdnem eltüntette a húszpontos hátrányát a bajnoki címvédő Szolnok ellen a Naturtex-SZTE-Szedeák, de végül az Olaj visszavágott a bajnokságban elszenvedett vereségért a Magyar Kupa elődöntőjében. Tovább »

Következő oldal »