Női kosárlabda: kemény csoportban kezdi meg Európa-bajnoki szereplését a válogatott

2017. június 15., csütörtök · Hozzászólok

magyar_noi_kosarlabda

Az olimpiai ezüstérmes Spanyolország ellen lép pályára péntek este női kosárlabda-válogatottunk a csehországi kontinenstornán. Mészárosné Kovács Andreával, a Szegedi Kosárlabda Egylet edzőjével latolgattuk az esélyeket a rajt előtt. Tovább »

Kosárlabda: éjszakai streetball a Mozgás Éjszakáján

2017. június 12., hétfő · Hozzászólok

ejszakaistreetball

Idén is lesz Mozgás Éjszakáját Hódmezővásárhelyen. Az Egészséges Vásárhely Programhoz június 16-án, pénteken – tavalyhoz hasonlóan – ebben az évben is csatlakozik a Vásárhelyi Kosársuli. A sportegyesület éjszakai streetball-ra várja a kosárlabda szerelmeseit a Hódtói Sportcentrumba, ahol a nevezés ingyenes. Tovább »

Szponzort és FB-tagokat hallgattak meg a KSE-perben

2017. június 9., péntek · 2 hozzászólás

kse-per008kf

A három sportszakosztályt tömörítő Kecskeméti KSE Kft.-n belül voltak ellentétek, például a fizetési nehézségek jelentkezésekor, hiszen míg a kosarasok megkapták a fizetésüket, a kézisek nem – ez is elhangzott a Szegedi Járásbíróságon, ahol tanúkihallgatásokkal folytatódott a KSE-per. Tovább »

Nyolcadik lett a Kosársuli

2017. június 2., péntek · Hozzászólok

kosarsuli_utso

Nyolcadik hellyel búcsúzott a 2016-17-es idénytől a Vásárhelyi Kosársuli. A kék-sárgák ugyanis nem tudták megőrizni a 7. helyért folytatott párharc odavágóján szerzett előnyüket az MTK Törökbálint otthonában. Ennek ellenére nem kell elkeserednie a Csongrád megyei alakulatnak, mivel rengeteg szép győzelmet arattak a szezonban, sőt hetekig a tabella élén is álltak. Tovább »

Következő oldal »