Kosárlabda: közösen szurkolnak a szedeákosok vasárnap

2017. szeptember 9., szombat · Hozzászólok

Bárki csatlakozhat vasárnap a Naturtex-SZTE-Szedeák játékosaihoz, hogy együtt nézze végig velük a Magyarország-Szerbia kosárlabda Európa-bajnoki nyolcaddöntőt. Juhos Levente óvatosan fogalmazott a találkozó előtt, míg Andrija Ciric számára nem a végeredmény lesz a legfontosabb. Tovább »

A 60 éves Molnár Csabának a Szedeák az ötödik gyermeke

2017. augusztus 16., szerda · Egy hozzászólás

vasas_szedeak01_gs

Ma ünnepli hatvanadik születésnapját a Naturtex-SZTE-Szedeák alapító tagja, korábbi edője, Molnár Csaba: a korábbi élvonalbeli játékos életében továbbra is meghatározó szerepet játszik a kosárlabda, a kerek évfordulót pedig Balatonakarattyán, egy régi családi nyaralóban ünnepli. Tovább »

Kosárlabda: Nikola Lazic elégedetten tekint vissza a szezonra

2017. május 10., szerda · Hozzászólok

kecskemet_szedeak70_gs

Ha nagyobb arányban tudott volna nyerni Kecskeméten a Naturtex-SZTE-Szedeák, akkor beállította volna történelme legjobb eredményét, hiszen idén is bejutott volna a legjobb nyolc közé. Hiába a pozitív mérleg a szezon végén, a 18 győzelemmel és 16 vereséggel zárt Magyar Kupa bronzérmes így a kilencedik helyen végzett, A csapat vezetőedzőjét, Nikola Lazicot kértük fel a mögöttünk hagyott idény összegzésére. Tovább »

Kosárlabda: közösen izgulták végig a Kecskemét soproni meccsét a Szedeák játékosai

2017. május 5., péntek · 3 hozzászólás

kecskemet_szedeak43_gs

Nem bánták volna a Szedeák kosarasai, ha még néhány héttel tovább tart a szezon, de így sem lehet elégedetlen idei teljesítményével a Lazic-legénység. Tovább »

Kosárlabda: a Kecskemét és a Kaposvár kigolyózta a Szedeákot a rájátszásból

2017. május 3., szerda · 4 hozzászólás

szedeak_falco81_gs

A Kecskemét három ponttal nyert Sopronban, míg a Kaposvár simán verte hazai pályán a már biztos hatodik Pécs együttesét, így hiába szereztek Nikola Lazic tanítványai ugyanannyi győzelmet mint a KTE, a rosszabb középszakaszbeli össz-gólkülönbség miatt lemaradnak a rájátszásról és a kilencedik helyen zárják a szezont. Tovább »

Kosárlabda: győzelemmel zárta a középszakaszt a Szedeák

2017. április 29., szombat · 6 hozzászólás

szedeak-kaposvar023kf

A maga részét megtette a Naturtex-SZTE-Szedeák, amely utolsó középszakaszbeli meccsét megnyerte a Kaposvár ellen: a play-off szereplés szerdán dől el, amikor a szegediek szabadnaposak lesznek. Tovább »

Kosárlabda: utolsó esélyét ragadná meg a Szedeák a Kaposvár ellen

2017. április 28., péntek · Egy hozzászólás

szedeak-kaposvar004kf

Megeshet, hogy győzelmétől függetlenül utolsó szezonbeli mérkőzését játssza szombaton a Naturtex-SZTE-Szedeák, Nikola Lazic csapatának a győzelem is kevés lehet a play-offhoz – ha nem nyernek, akkor pedig biztos véget ér az idény számukra. Tovább »

Kosárlabda: kulcsmeccs vár a Szedeákra a hírös városban

2017. április 21., péntek · Hozzászólok

szedeak_kecskemet50_gs

Nagyban befolyásolja a Naturtex-SZTE-Szedeák rájátszásba jutási esélyeit mindaz, hogy miképp zárja a szombati, kecskeméti fellépését: győzelmével ugyan nem biztosítja be helyét a legjobb nyolc között Nikola Lazic együttese, de vereségével minden bizonnyal elbúcsúzhat a play-offtól. Tovább »

Kosárlabda: hatalmasat hajrázott, de végül vereséget szenvedett Kaposváron a Szedeák

2017. április 12., szerda · Hozzászólok

szedeak-kaposvar023kf

Túl nagynak bizonyult az első három negyedben összeszedett hátrány, s bár hatalmasat hajrázott Nikola Lazic-legénysége, végül alulmaradt a Kaposvárral szemben. Tovább »

Kosárlabda: visszajött a hajrában, de kikapott a Kecskeméttől a Szedeák + FOTÓK

2017. április 5., szerda · 4 hozzászólás

szedeak_kecskemet50_gs

Ugyan ledolgozta tizenhárompontos hátrányát a Szedeák a Kecskeméttel szemben, de végül nem tudta megfordítani a meccset, így fontos meccsen maradt alul Nikola Lazic csapata. Tovább »

Kosárlabda: soproni győzelemmel rajtolt a Szedeák a középházban

2017. április 1., szombat · 10 hozzászólás

szedeak-sopron011kf

Tizennyolc ponttal is vezetett a Naturtex-SZTE-Szedeák, végül a Sopron visszajött a mérkőzésbe, de fordítania már nem sikerült, így nagyon fontos győzelmet aratott Nikola Lazic csapata a középház nyitányán. Tovább »

Kosárlabda: a rájátszás elérése a Szedeák célja

2017. március 30., csütörtök · 2 hozzászólás

szedeak-kaposvar039kf

A Kaposvár elleni sikerrel befejeződött az alapszakasz a Naturtex-SZTE-Szedeák számára. Ahogy az már korábban eldőlt, a középházi küzdelmekben folytatja Nikola Lazic legénysége a bajnokságot. Wirth Ádámmal, a Szedeák hátvédjével tekintettünk vissza az alapszakasz 26 mérkőzésére. Tovább »

Következő oldal »