Hamarosan indul a Szentivánéji Álom Expressz – nyerjen rá jegyet a SZEGEDma.hu-val!

2017. június 2., péntek · Hozzászólok

szentivan_eji_alom_expressz_003

A Szentivánéji Álom Expressz fedélzetére június 24-én, szombat hajnalban szállhatnak fel a szegedi utasok, hogy Ausztria legszebb tájaira kalandozzanak, és ott ünnepeljék meg a nyári napfordulót – a SZEGEDma.hu játéka révén egy szerencsés páros ingyen utazhat a járaton. Tovább »

Ismét hazudott Botka és az MSZP is – nem nyert ellenünk sajtópert

2017. május 12., péntek · 36 hozzászólás

botkalaszlo_kozgyules30_gs

A szegedi polgármester ugyanis nem nyert sajtópert a SZEGEDma.hu ellen, hiába ad ki ő és pártja napról napra ilyen tartalmú nyilatkozatot. Egyébként ha a családi luxusautó nem is befolyásolja vagyonnyilatkozata pontosságát, időközben egyértelművé vált, hogy a “Rolex- és újtelek-mentes” bevallása tényleg hamis. Tovább »

ÁLLÁSHIRDETÉS: sportújságíró-online szerkesztő munkatársat keresünk

2016. szeptember 15., csütörtök · ÁLLÁSHIRDETÉS: sportújságíró-online szerkesztő munkatársat keresünk bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

szegedma_online_szeged2011_balmaz45_gs

Érdekel a média világa, az online újságírás? Itt a lehetőség, ne habozz, várunk Szeged kedvenc hírportáljának lelkes csapatába! Tovább »

A szegedi futball idei díjazottjai: Szántó, Zsótér, Paksi, Bánóczki, Gulyás, UTC + FOTÓK, VIDEÓK

2013. június 13., csütörtök · 6 hozzászólás

dijatadas16_gsA SZEGEDma.hu Csongrád Megyei Magyar Kupa fináléja előtt portálunk átnyújtotta immár hagyományos elismeréseit a szegedi labdarúgásért dolgozóknak. Tovább »

Ifjú diplomás a SZEGEDma.hu tízezredik rajongója

2012. június 29., péntek · 4 hozzászólás

A SZEGEDma.hu Facebook-oldalának tízezredik lájkolóját díjazta: egy értékes könyv, kecskeméti barackpálinka és egy üveg minőségi Balaton-felvidéki merlot ütötte a markát annak a 22 éves bajai diáknak, aki a Szegedi Tudományegyetemen (SZTE) tanul, és lelkes olvasója portálunknak.
Tovább »

Hímer István: “Szeged nem fogadta be a labdarúgást” + VIDEÓ

2012. május 29., kedd · 4 hozzászólás

A SZEGEDma.hu által a szegedi labdarúgás születésének 113. évfordulóján rendezett díjátadón az egyik kitüntetettel, Hímer Istvánnal beszélgettünk a szegedi és a magyar futball problémáiról.
Tovább »

Öt online közvetítés a hétvégén a SZEGEDma.hu-n

2012. május 11., péntek · Egy hozzászólás

A sportbarátok ezen a hétvégén sem maradnak esemény nélkül! A SZEGEDma.hu szombat 17 órától vasárnap 17 óráig öt online közvetítéssel jelentkezik!
Tovább »

Három nap, hét online közvetítés a SZEGEDma.hu-n!

2012. március 23., péntek · 2 hozzászólás

Szombaton 4, vasárnap 2, hétfőn 1 online közvetítéssel jelentkezik portálunk, beszámolva Szeged sportéletének legfrissebb eseményeiről.
Tovább »

A sportban is első: hét online közvetítés a SZEGEDma.hu-n!

2012. március 2., péntek · 3 hozzászólás

Megérkezett a tavasz, beindult a szezon, egymást érik a sportesemények – és egymást érik a sportközvetítések is a SZEGEDma.hu-n! Öt nap hét meccs portálunkon!
Tovább »

Színházbelépőink nyertesei!

2011. április 28., csütörtök · Hozzászólok

A Facebookon meghirdetett nyereményjátékunkon 20 színházbelépőt sorsoltunk ki 10 szerencsés olvasónknak, akik a Pinceszínház Márai Válás Budán című darabját tekinthetik majd meg. A „kultúra kegyeltjeinek” névsorát – akik a helyszínen, a jegypénztárban vehetik át belépőiket – alább olvashatják.
Tovább »

SZEGEDma.hu Magyar Kupa: szerdai eredmények

2010. szeptember 8., szerda · 8 hozzászólás

A 2. forduló mérkőzéseit rendezték szerdán a SZEGEDma.hu Csongrád Megyei Magyar Kupában. A tizenkét továbbjutóhoz a következő körben az országos főtáblán szerepelt Tisza Volán SC Szeged, Hódmezővásárhelyi FC, Ásotthalom TE és SZVSE-Gyálarét csatlakozik. A 3. forduló nyilvános sorsolását szeptember 13-án (hétfőn) 10 órától szerkesztőségünkben rendezik. Tovább »

Pénzdíjért és trófeáért a labdarúgó megyei magyar kupában

2010. szeptember 8., szerda · Egy hozzászólás

A labdarúgó magyar kupa rangjának emelésére törekszik a Csongrád Megyei Labdarúgó-szövetség és a SZEGEDma.hu – hangzott el a szerdai sajtótájékoztatón a Szeged Étteremben. 2010 őszén már SZEGEDma.hu Csongrád Megyei Magyar Kupa néven indult el a sorozat megyei selejtezője, a CSLSZ 200 ezer forint pénzdíjjal, portálunk díszes vándorserleggel jutalmazza a legjobbakat.
Tovább »

Kétszáz éves vasbográcsban főzött a SZEGEDma + FOTÓK

2010. szeptember 4., szombat · 17 hozzászólás

halfeszt_it-1 A szombati nap folyamán szerkesztőségünk is képviseltette magát a Tiszai Nemzetközi Halfesztiválon. A hangulat kiváló volt, sok tucat bográcsban rotyogott a halászlé, rengeteg sátor várta az érdeklődőket, s az időjárás is kegyeibe fogadta a fesztivál résztvevőit és vendégeit. Tovább »

Pelikánokat fogadott örökbe a SZEGEDma.hu + FOTÓK + VIDEÓ

2010. szeptember 1., szerda · 7 hozzászólás

pelikan_sajto_it (13) “Állati” híreket osztottunk meg szerdán délelőtt a sajtós kollégákkal a Szegedi Vadasparkban. Bemutattuk médiacégcsoportunk két megújult tagját, a frissebbé, dinamikusabbá, olvasóbarátabbá vált SZEGEDma.hu portált és az új, saját gyártású műsorokkal jelentkező Telin Televíziót. A Szegedi Vadasparkkal történő együttműködésünket elmélyítendő szeptember 1-jétől a SZEGEDma.hu örökbe fogadta a park három gyönyörű pelikánját, Dont, Keszeget és Kárászt.
Tovább »

Új köntösben a SZEGEDma.hu

2010. szeptember 1., szerda · 13 hozzászólás

A SZEGEDma.hu 2010 májusában ünnepelte második születésnapját. Internetes portálunk egyedisége szellemiségében és szókimondásában gyökerezik; soha nem rejtjük véka alá véleményünket, nyíltan vállaljuk identitásunkat, nevünket s az elbulvárosodott sajtótermékek közt igyekszünk értéket közvetíteni. Fejlődésünk újabb állomása portálunk teljes megújulása most, szeptember 1-jén. A fent megfogalmazott elvek mellett most még dinamikusabbá, frissebbé varázsoltuk megjelenésünket.
Tovább »

Sajtódíjat kapott a SZEGEDma.hu főszerkesztője

2010. július 9., péntek · 14 hozzászólás

A Szegedi Tudományegyetem Természettudományi és Informatikai Karának (SZTE TTIK) diplomaosztó ünnepségén került sor a Sófi József a Szegedi Tehetségekért Alapítvány díjátadó ünnepségére, melyen az egyetem legtehetségesebb hallgatói kaptak ösztöndíjat, mellettük pedig az Év Szponzora és az alapítvány Sajtódíját is kiosztották a József Attila Tanulmányi és Információs Központban.
Tovább »

Hagyományőrző futballünnep a Dózsa-pályán (Frissítve)

2010. május 21., péntek · 4 hozzászólás

fociunnep_it-04 A szegedi labdarúgás születésének 110. évfordulóján hagyomány született 2009-ben, melynek méltó folytatása volt – a SZEGEDma.hu és az Együtt a Szegedi Labdarúgásért szurkolói mozgalom szervezésében, a Csongrád Megyei Labdarúgó-szövetség (CSLSZ) társszervezésében – a pénteki focigála a Hunyadi téren. A Dózsa-pályán egy családi hangulatú délutánt tölthettek el a szurkolók: a fiatalok összecsapása után élvezhették a régi „nagyok” mérkőzéseit, a SZVSE, a Dózsa, a Szeged és a Fradi seniorjainak labdajátékát.
Tovább »

Szeged–Fradi pénteken igazi sztárokkal a Dózsa-pályán

2010. május 18., kedd · 8 hozzászólás

A 111 éves szegedi labdarúgást köszöntik május 21-én

Három nagyszerűnek ígérkező mérkőzés is várja a labdarúgás szerelmeseit pénteken délután a Hunyadi téri Dózsa-pályán.
Tovább »

Születésnapi fociünnep május 21-én a Dózsa-pályán

2010. május 13., csütörtök · 11 hozzászólás

focisajttaj01_gs A szegedi labdarúgás május 22-én ünnepli 111. születésnapját, ezért előtte való nap, május 21-én (pénteken) egy igazi futballgálával tisztelegnek a szurkolók és a szakma képviselői városunk labdarúgása előtt a SZEGEDma.hu, az Együtt a Szegedi Labdarúgásért és a Csongrád Megyei Labdarúgó-szövetség (CSLSZ) szervezésében a Dózsa-pályán. Igazi rangadó is lesz: a Szeol öregfiúk mérkőzik meg a Ferencváros veteránjaival.
Tovább »

Figyelem! Új szerveren a SZEGEDma.hu

2010. április 13., kedd · 8 hozzászólás

Tájékoztatjuk tisztelt Olvasóinkat, hogy a SZEGEDma.hu új szerverre költözött. A tegnapi nap kimaradásait bizonyos böngészők – így például a sokak által használt Mozilla Firefox – rögzítették, ezért többeknél előfordulhat, hogy most sem tudják olvasni oldalunkat. Kérjük, értesítsék barátaikat, ismerőseiket, hogy működik az oldal, és Firefox esetében törölni kell a megtekintett előzményeket, hogy láthatóvá váljon! Kattintson az Eszközök menüpont “Előzmények törlése” sorára, és törölje az előzményeket!

Rekordlátogatottság miatt akadozott a SZEGEDma.hu

2010. április 12., hétfő · 7 hozzászólás

Tegnap este és ma délelőtt is rendszerhiba következett be a SZEGEDma.hu-n, mely néhány órán keresztül lelassította, illetve elérhetetlenné tette portálunkat. Ennek oka a hatalmas olvasói érdeklődés volt: rövid időn belül közel 30 ezren akartak feljelentkezni az oldalra, amely terhelést a rendszer átmenetileg nem volt képes kezelni. A hiba elhárításért komoly energiákat mozgósítottunk. Internetes újságunk hétfőn délelőtt új, nagyobb kapacitású szerverre költözött. Kedves Olvasóink elnézését kérjük a kellemetlenségért! Kérjük, tartsanak a továbbiakban is a SZEGEDma.hu polgári portállal!

Kék emberek a SZEGEDma.hu-n

2009. november 19., csütörtök · Hozzászólok

Virtuális 3D-séta a híreink között

joszegeden Az Év Honlapja versenyen Minőségi Díjjal kitüntetett portálunk, a SZEGEDma.hu fejlődése egyik újabb állomásához érkezett. A joszegeden.hu csapatával együttműködve ezentúl a híreinkhez kötődő szegedi helyszíneken akár virtuális sétát is tehet az érdeklődő olvasó.
Tovább »

Következő oldal »