Bíróság elé állt Botka László – a parkolóbotránnyal kapcsolatban hallgatták meg (FRISSÍTVE)

2017. június 27., kedd · 122 hozzászólás

parkolopr_botka_gyula02_gs

Szeged szocialista polgármesterét tanúként hallgatták meg a Gyulai Járásbíróságon a parkolóbotrány harmadik tárgyalási napján. Nem volt egyedül, Szabó Sándor MSZP-s honatya és Nagy Sándor városfejlesztési alpolgármester követték a sorban. Mindhárman szokásjogról beszéltek, s leszögezték, nem érkezett semmiféle törvényességi kifogás az ingyenbérletek osztogatása miatt. Tovább »

Közgyűlés: menzaügyben párbajoztak, Botkát Czeglédyvel és a Rolexszel támadták

2017. június 23., péntek · 48 hozzászólás

kozgyules_varosi11_gs

“Botka László nem férfi, hanem gyáva nyúl” – Szabó Bálint jogász így vezette fel a közgyűlést. A leghevesebb vita a közétkeztetési díjak emeléséről folyt, a jobboldal azt firtatta, miért támogatja a baloldali városvezetés a lakossági érdekekkel szemben a vállalkozót, míg a szocialisták a minimálbér-emelést hibáztatták. Az MSZP miniszterelnök-jelöltjét kerítésszaggatónak is minősítették, és támadták ügyvédje, az előzetesbe került Czeglédy Csaba ügyével. Tovább »

Szabó Bálint: A parkolóbotrány és a Czeglédy-ügy csak a jéghegy csúcsa

2017. június 23., péntek · 17 hozzászólás

cof

A jogász botrányosnak tartja, hogy a baloldali politikusok nem a Czeglédy nevéhez köthető diákszövetkezet, vagy a Szeviép károsultjaival szolidárisak, hanem azzal az ügyvéddel, akit több milliárdos adócsalásban való részvétellel vádolnak. Felszólította Botka Lászlót, hogy a „tegyünk igazságot” szlogent először azok érdekében alkalmazza, akiket ezen ügyek miatt ért kár. Tovább »

Botka megfogadta Szentistványi néhány tanácsát

2017. június 22., csütörtök · 3 hozzászólás

szentistvanyi_sajttaj003kf

Úgy látja a független képviselő, hogy – összefüggésben az országos kampánnyal – a szegedi városvezetés több előremutató lépést tett a szociális bérlakások ügyében. Teljes mértékben azonban nem elégedett, sőt, jelenlegi formájában még mindig elfogadhatatlannak tartja az önkormányzat szociális politikájának ezen részét. Tovább »

Eljött Botka világa – bárki hátába belevágható a kés?

2017. június 21., szerda · 13 hozzászólás

Botka László; Molnár Gyula

Bár a fél nap azzal telt el, hogy az MSZP megpróbálta azt a látszatot kelteni, hogy Botka László, testi épsége kockáztatásával, hősiesen megakadályozta a Fidesszel kötendő plakátmutyit, jobb, ha mindenki tudja: a párt miniszterelnök-jelöltje tisztában volt a paktummal, sőt, áldását is adta rá. Erre két bizonyíték is van – írja a DK közeli Európa Kávézó blog. Tovább »

Következő oldal »