Nem bánják, ha Botka elmenekül Szegedről – gőzerővel készül az időközi választásra a TLKE

2017. január 21., szombat · 48 hozzászólás

barthalaszlo

Nem aktuális kérdés Botka László polgármesteri tisztségéről való lemondása a Tisza Lajos Közéleti Egyesület elnöke szerint. Amennyiben azonban az MSZP kongresszusa hivatalosan is miniszterelnök-jelöltté avanzsálja, akkor ez lenne az etikus lépés Bartha László szerint, hiszen a választópolgárok Szeged vezetőjévé tették meg, és nem más pozícióra kapott felhatalmazást. A TLKE mindenesetre megkezdte a felkészülést egy időközi választásra. Tovább »

Haág Zalán: Szegedet nem lehet mellékállásban vezetni

2017. január 20., péntek · 81 hozzászólás

kdnp_milka64_gs

A KDNP politikusa szerint Botkát egy cseppet sem érdekli a város sorsa, miközben a kormány komoly beruházásokat tervez. Haág úgy látja, Botka László nincs tisztában az átlag polgár gondjaival, mivel ő maga alig mutatkozik az emberek között. Egyetért azokkal, akik azt gondolják, le kell mondania a szegedi polgármesternek, hogy kormányfőjelölti ügyeit választott tisztségétől függetlenül intézhesse. Tovább »

Binszki: „Botka vagy miniszterelnökként megy el politizálni az országgyűlésbe, vagy itt marad polgármesterként”

2017. január 20., péntek · 40 hozzászólás

01_botka_mti

A szegedi DK önkormányzati képviselőjét kérdeztük Botka László miniszterelnök-jelöltségéről. Binszki József szerint Botkának a kampány miatt nem kell lemondania a polgármesteri tisztségről. Úgy gondolja, a szegedi MSZP-s politikus számára csak a miniszterelnökség elfogadható, ha nem nyer, nem marad a parlamentben. Úgy számol, áprilisra eldől, hogy Botka lesz-e az MSZP mellett a DK kormányfőjelöltje is. Tovább »

Miközben Botka a saját pecsenyéjét sütögeti, odakozmálhat Szeged jövője?

2017. január 19., csütörtök · 99 hozzászólás

botka_laszlo_sajttaj02_gs

Példátlan bunkóságot, lelki-mentális problémákat emlegetnek szegedi kormánypárti politikusok azzal kapcsolatban, ahogy Botka László Orbán Viktor tervezett látogatásáról nyilatkozott. Tovább »

Szegedi Konzervatív Kör: Botka László mondjon le!

2017. január 18., szerda · 47 hozzászólás

botka_laszlo_beszamolo_adozok09_gs

Azonnali lemondásra szólítja fel Szeged polgármesterét a Szegedi Konzervatív Kör, ugyanis a kör tagjai szerint a baloldal országos szintű építése egész embert kíván. Nylít levelet juttattak szerkesztőségünkhöz azt követően, hogy az MSZP miniszterelnök-jelöltjének nyilvánította Botka Lászlót. Tovább »

Következő oldal »