Indul a parkolóper – Szeged alpolgármestere a vádlottak padján

2017. április 24., hétfő · 14 hozzászólás

parkolojegyes_tabla03kf

Szerdán kezdődik a Gyulai Járásbíróságon a szegedi parkolóbérletek ügyével kapcsolatos tárgyalás – írja a Magyar Idők. A tárgyalásról természetesen helyszíni tudósítást olvashatnak a majd a SZEGEDma.hu-n. Tovább »

Gyurcsány Ferenc a Magyar Nemzetnek: Sok sikert kívánok Botkának az egymillió szavazó összegyűjtéséhez

2017. április 8., szombat · 8 hozzászólás

Gyurcsány Ferenc

Gyurcsány Ferenc a Magyar Nemzetnek adott hosszú interjút, amelyben elmondta, januárban már nagyon közel jártak egy ellenzéki megállapodáshoz, amikor színre lépett Botka László, és megszakadtak a tárgyalások az MSZP-vel. Tovább »

Botka: lehet az emberekre odafigyelő tisztességes politikát folytatni

2017. április 7., péntek · 47 hozzászólás

Botka László

Azokon a települések, amelyek a baloldal bázisai tudtak maradni, megmutatták, hogy lehet tisztességes politikát folytatni, lehet az emberekre odafigyelni, lehet olyan politikát folytatni, amely nem keresi az ellenségeket – hangoztatta Botka László, az MSZP miniszterelnök-jelöltje pénteken Szombathelyen, ahol országjáró körútja során utcafórumot tartott. Tovább »

A Szeviép-károsultak pénzét kérte számon Veszprémben Szabó Bálint Botkán

2017. április 6., csütörtök · 58 hozzászólás

veszprem 06

Játékpénzekkel teli ládával érkezett Szabó Bálint Veszprémbe, az MSZP leendő miniszterelnök-jelöltjének, Botka László utcafórumára. Ahogy a Szeviép-károsultak egy részét képviselő jogász portálunknak elmondta, továbbra is azt várja, hogy az építőipari cég körüli botrány tisztázásában vállaljon szerepet Szeged polgármestere. Tovább »

Következő oldal »