Vélemény

Cáfolat helyett alaptalan vád Kiskundorozsmáról

Cáfolat helyett alaptalan vád Kiskundorozsmáról

A téma az utcán hever és még csak megrendelni sem kell

2023. november 24., péntek
Cáfolat helyett alaptalan vád Kiskundorozsmáról

Az elmúlt napokban több olvasónk is jelezte, hogy Kiskundorozsmán a Fodor Antal, a Demokratikus Koalíció képviselője „berúgta a kampánymotort”. Lapunk két cikket jelentetett meg ezzel kapcsolatban, ezek közül az egyik egy véleménycikk volt, amit változtatás nélkül közöltünk, a másik egy cikk, amiben a tényeket rögzítettük. 

 

 

Ma szintén egy olvasónk küldött egy kommentet, amit valószínűleg valamelyik dorozsmai Facebook csoportban kiposztolt SzegedMA cikk alá írt Fodor Antal. 

 

A bejegyzésben a cikkben leírt tényekkel nem száll szembe, azaz nem cáfolja, hogy beismerte: kettős mérce van Szegeden, a város vezetése lényegesen bőkezűbben támogatja azokat a körzeteket, ahol baloldali képviselőt választanak. Tegyük hozzá, nehéz lenne az általa elmondott tények értelmezésével szembeszállni. Ha már vitatkozni nem tud, jó baloldali képviselőhöz méltó módon vádaskodik helyette, mely szerint a róla szóló cikk megrendelésre született. 

Ezt, mint a lap felelős szerkesztője, cáfolom, egyúttal visszautasítom. 

A téma az utcán hevert, szokták mondani, ami most a mi esetünkben a postaládánkban hevert. Hogy a Fodor képviselőt ért kritika nem egyedi, azt másik kommentek is bizonyítják.  Előre jelzem: nem mi rendeltük meg ezeket:

 
 

Képviselő úr! 

Mivel több levelünkre sem válaszolt korábban, ezért kérem akár nyilvánosan, akár a szegedma@mediaworks.hu e-mail címen a következő kérdésekre válaszoljon nekünk. 

Miért írta azt, hogy megrendelésre készült a cikk? Kérem konkrét, ezt az állítását bizonyító bizonyítékokkal támassza alá azt a vádat, mely szerint megrendelésre készült a cikk. 

Hogy érti azt, hogy a dorozsmaiak érdeke, hogy minkét dorozsmai kerületben összefogáspárti képviselője legyen, miért érzi úgy, hogy Ruzsa Roland kevésbé tudja érvényesíteni a választókerületének érdekeit? 

Ezeket a kérdéseket a címére is elküldjük, ha esetleg cikkünk elkerülné figyelmét. 

Kibédi Péter Felelős szerkesztő, SzegedMA

Van véleménye Önnek is témában? Várjuk levelét: velemenyszegedma@mediaworks.hu

 

 

Kibédi Péter avatar
Szerző: Kibédi Péter
Felelős szerkesztő
Szerző: Kibédi Péter
Felelős szerkesztő

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.