Szeged

Szintet lépett a gyűlöletkeltés Szegeden

Szintet lépett a gyűlöletkeltés Szegeden

A Botka László irányította városi propagandalap ehhez szó nélkül asszisztál

2024. május 16., csütörtök
Szintet lépett a gyűlöletkeltés Szegeden

A Robert Fico szlovák miniszterelnök ellen elkövetett merénylet után többen hasonló eseményeket kívánnának látni hazánkban is.

 

 

Tegnap, nem túlzás, a világ minden pontján megdöbbentést keltett a Robert Fico ellen elkövetett merénylet. Mint azt megírtuk, a szlovák miniszterelnököt a lévai kihelyezett kormányülés után egy 71 éves férfi lőtte meg közvetlen közelről. Ficot kórházba szállították, ahol több, mint három órás műtétet kellett rajta végrehajtani. A legutolsó információk szerint biztató az állapota.

A merényletet politikai oldaltól függetlenül a világ minden pontján elítélték a politikusok, azt a demokrácia elleni támadásnak minősítették legtöbben. Természetesen a sajtót is azonnal ellepte a Fico elleni merénylet híre, a közösségi oldalon pedig ki-ki vérmérséklete szerint kommentálta a történteket.

Van egy határ

A kormánykritikus oldalak alatt sajnos rengeteg olyan komment is megjelent, ami hasonló merényletek megtörténtét kívánta Magyarországon, illetve helyeselték a merényletet. A Telex nem sokkal az alaphír után lépett és ezt írta ki közösségi oldalán.


Döbbenet amihez Botka házi lapja asszisztál
 

Olvasónk tegnap késő este küldött képernyőképeket azzal a megjegyzéssel, hogy ez normális? Megnéztük és ledöbbentünk… Mutatjuk.


Az önkormányzat baloldali propagandalapjának közösségi oldalán, ami igencsak megkérdőjelezhetően a város nevét bitorolja, ezek a kommentek jelenhettek meg, azokat nem törölte le senki, nem szúrta a szemét senkinek.

Ez az uszítás eredménye


A problémát nem a politikai nézetkülönbség okozza, az természetes és elfogadható. 

A problémát az okozza, hogy a baloldal minden politikusa és közszereplője egyetlen fegyverként a zsigeri gyűlöletet táplálja a baloldal híveibe. 

Programjuk, politikájuk és mondanivalójuk nincs, csak annyit tudnak mondani, hogy Orbán Viktor… és a jó ízlésünk nem engedi-politikai oldaltól függetlenül-emberről olyan jelzőket írni, amit hallhatunk és olvashatunk.

Ez az az uszítás, amire a szegedi baloldal is vevő, ez az amit folyamatosan hallanak a szegediek. Botka László polgármester a közgyűléseken folyamatosan a kormány és a miniszterelnök ellen lázít, a kormányzati támogatásokból megvalósult eredményeket magáénak hazudja. Nagy Sándor alpolgármester karácsonykor egy láncfűrészre írta rá Kiss-Rigó László püspök nevét, a momentumos Mihálik Edvin a püspök nevéből csinált szóviccet, de párttársaihoz hasonló stílusban öt éve gyalázza a kormányt, és a kormánnyal egyetértő többséget. De ugyanígy az uszítás, és a gyalázkodás a fegyvere a propagandista főszerkesztő cikkírónak is, akinek legtöbbször nincs más eszköze a hazugságok terjesztésre.

Nincs mit csodálkozni a szerda esti kommenteken, ez Botka László befogadó, békés városa...

Ezekután pedig nincs mit csodálkozni azon, hogy a plakátokat megrongálják, vagy olykor egy pártház ablakát dobják be kővel. Ez sem nem békés, sem nem a béke...

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.