Szeged

Német Ferenc: Botka László hívja vissza a Gyurcsányista vandálokat

Német Ferenc: Botka László hívja vissza a Gyurcsányista vandálokat

Tucatjával rongálják a választási plakátokat Szegeden

Kibédi Péter
2024. május 14., kedd
Német Ferenc: Botka László hívja vissza a Gyurcsányista vandálokat

Szeged több pontján megrongálták a Fidesz-KDNP képviselőjelöltjeinek választási plakátjait. A transzparenseket obszcén szavakkal és figurákkal, illetve önkényuralmi jelképekkel csúfították el.

A Hattyas soron több plakát is a vandálok áldozata lett (Fotó: Márton Andrea/Szegedma)

 

„A Fidesz-KDNP sosem volt a kreativitás ellen, azonban azt elfogadhatatlannak tartjuk, hogy horogkeresztek és vörös csillagok csúfítsák a várost. 

A Fidesz mindig a békét képviselte Szegeden is, ezért most az önkormányzati és európai parlamenti választási kampány idejére azt kérjük a helyi baloldaltól, hogy az agresszió, a rongálás, a pusztítás helyett válasszák ők is a békés utat

- mondta keddi sajtótájékoztatóján Német Ferenc, amit az egyik megrongált alsóvárosi plakátnál tartott. A Fidesz önkormányzati képviselője hozzátette, hogy ütközzenek inkább az értékek és a víziók ahelyett, hogy artikulálatlan gyűlölet áldozatává váljanak plakátok és molinók.


 

Német Ferenc azt mondta, hogy a korábbi kampányok alkalmával először csak a plakátokat rongálták felhergelt baloldaliak, majd később többször a Fidesz irodáját is megtámadták, ahol csak a szerencsén múlt, hogy nem okoztak személyi sérülést

Mindezek fényében határozottan felszólítjuk Botka Lászlót, hogy hívja vissza a Gyurcsányista vandálokat és vegye rá őket, hogy fejezzék be az értelmetlen rongálást, mielőtt nagyobb baj történne! 

Illetve a baloldali polgármester állítsa le propagandamédiája állandó hergelését is a polgári oldal ellen, hiszen egyértelműen látszik, hogy az uszítás időről-időre termékeny talajra hull Szegeden. 

Legyen békés a kampány, hogy Szeged valóban minden szegedi otthona lehessen!

- fogalmazott Német Ferenc

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.