Bulvár

Fákat döntöget a vihar Szegeden + FOTÓK

Fákat döntöget a vihar Szegeden + FOTÓK

2012. július 29., vasárnap
Fákat döntöget a vihar Szegeden + FOTÓK

Fát döntött a járdára a vihar vasárnap délután a Bécsi körút és az Apáca utca kereszteződésénél. Az ország egész területén másodfokú riasztás van érvényben, 90 kilométeres széllökésekkel érkezik az ítéletidő. Ha tehetik, maradjanak otthon!

Orkán erejű szél kíséri az ország déli része felől hazánk fölé érő viharfelhőket. A szélvihar egy fát is kidöntött a Bécsi körút és az Apáca utca találkozásánál, szerencsére anyagi kár és személyi sérülés sem történt. Az Országos Meteorológiai Szolgálat vasárnap délután narancssárga, vagyis másodfokú riasztást adott ki Baranya megye teljes területére, Somogy és Tolna, Vas, Zala és Győr-Moson Sopron megye több térségére, valamint Bács-Kiskun megyében a bajai kistérségre. A riasztás azóta az ország nagy részére érvényben van, heves zivatarokra, felhőszakadásra, illetve jégesőre bárhol lehet számítani. Az óránkénti 90 kilométeres erősséget is meghaladó széllökések is várhatók. Ha tehetik, maradjanak otthon!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.