Sport

Sokoldalú játékost igazolt Szeged-Csanád Grosics Akadémia

Sokoldalú játékost igazolt Szeged-Csanád Grosics Akadémia

Védőként és támadóként egyaránt bevethető

2 órája
Sokoldalú játékost igazolt Szeged-Csanád Grosics Akadémia

A Szeged-Csanád Grosics Akadémiának megszületett a negyedik nyári igazolása, Kurdics Levente személyében. A klub kiemelte, egy olyan sokoldalú játékost sikerült igazolniuk, aki védőként és támadóként egyaránt bevethető.

Fotó: Szeged-Csanád Grosics Akadémia Facebook-oldala

 

Kurdics Levente 2002. december 5-én született Szolnokon. A ballábas játékos szülővárosa csapatában kezdett el futballozni. A Szolnoki MÁV FC korosztályos csapatait végigjárva 17 évesen debütált az akkor még másodosztályú felnőtt együttesben. Szolnokon 60 NB II-es találkozón 5-ször volt eredményes. Az elmúlt két idényben az NB II-es Kazincbarcikát erősítette, amely színeiben 54 másodosztályú bajnoki mérkőzésen 5 gólt szerzett.
 

Örülök, hogy itt lehetek Szegeden! Bízom benne, hogy sokat fejlődhetek majd a következő időszakban és egyúttal hozzájárulhatok a csapat sikeres szerepléséhez. Minden körülmény adott, a csapat és a szakmai stáb is jó benyomást tett rám. Bal szélső védőként érkeztem, de szélső támadóként és középcsatárként is bevethető vagyok.

– nyilatkozta Kurdics Levente.

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.