Bulvár

Balesetet szenvedett a kecskeméti kézilabdacsapat edzője (Frissítve)

Balesetet szenvedett a kecskeméti kézilabdacsapat edzője (Frissítve)

2010. november 19., péntek
Balesetet szenvedett a kecskeméti kézilabdacsapat edzője (Frissítve)
Két súlyos Csongrád megyei balesetről adott hírt a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője. Az MTI információi szerint a Pajor Pálinka Kecskemét kézilabdacsapat vezetőedzője és felesége szenvedett autóbalesetet pénteken kora este a 47-es főúton. A sziksói úton Dorozsmától néhány száz méterre két személygépkocsi ütközött frontálisan. A balesetnek három sérültje van, teljes pályás útlezárás van érvényben. A széksósi úton egy ittas férfi által vezetett autó frontálisan ütközött egy másik személygépkocsival. Az abban utazó nőt és 11 éves kislányát a tűzoltók vágták ki az autóból, sérüléseik súlyosak. Az ittas sofőr könnyű sérüléseket szenvedett. 47-es út kakasszéki bekötő közelében pedig egy személygépkocsi és egy lovaskocsi ütközött. Sérültről érkezett jelentés, a mentés folyamatban van. Az utat teljesen lezárták – tájékoztatott Szenti Szabolcs, a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője.

Frissítve

Háromnegyed hét előtt kaptuk a hírt, hogy a széksósi úton megszűnt az útlezárás. Szenti Szabolcs tájékoztatása szerint súlyos baleset történt a 47-es számú főúton Székkutas és Orosháza között. Egy lovaskocsi haladt a főút közeli földúton. Hajtója leesett a bakról, ekkor a lovak megvadultak, és a kocsival együtt a főútra nyargaltak. Ekkor érkezett oda egy Ford Mondeo személygépkocsi, melynek vezetője intenzív fékezés ellenére az egyik lónak ütközött. A baleset során a személygépkocsi vezetője súlyos, utasa súlyos-életveszélyes sérülést szenvedett, a korábban leesett hajtó is megsérült. A ló elpusztult. Teljes útlezárás van a főút ezen szakaszán.

Frissítve

A 47-es főúton Székkutas és Orosháza között történt balesettel kapcsolatban időközben kiderült: egyik sérült sérülése sem életveszélyes. A teljes útlezárás megszűnt a főút ezen szakaszán. Feyér Zoltán, a Pajor Pálinka Kecskeméti SE ügyvezetője a távirati irodának megerősítette, hogy Avar György, a Kecskemét férfi kézilabdacsapatának vezetőedzője és felesége szenvedett közlekedési balesetet. "Már beszéltem Gyurival, ő nincs rosszul, a felesége viszont komolyabban megsérült. Reméljük, minél előbb felépülnek, és az edzőt várjuk vissza a csapathoz" - nyilatkozta Feyér Zoltán. A csapat a hétvégén nem játszik bajnoki mérkőzést, legközelebb kedden, a szlovákiai Eperjesen találkozik a magyar bajnokság alapszakaszában, a Barátság Kupában szereplő Tatran Presovval, majd november 26-án fogadja az Orosházát.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.