Sport

Teljes erőbevetéssel készül a Szeged a dél-alföldi derbire +fotók

Teljes erőbevetéssel készül a Szeged a dél-alföldi derbire +fotók

Újabb fontos mérkőzés a láthatáron

Tóth Norbert
Szerző: Tóth Norbert
4 órája
Teljes erőbevetéssel készül a Szeged a dél-alföldi derbire +fotók

Nincs megállás a válogatott szünetben sem, gőzerővel készül a Békéscsaba elleni rangadóra a Szeged-Csanád Grosics Akadémia. A mérkőzést majd október 20-án 17 órától vívják a Szent Gellért Fórumban.

 

Mint ismert, a szegediek egy Szentlőrinc elleni gólnélküli döntetlen után vágtak neki a válogatott szünetnek. A játékosok ezt abszolút kudarcként élték meg.

Magam és a csapat nevében is mondhatom, hogy rendkívül csalódottak vagyunk, győzni jöttünk ide, nem elegek a döntetlenek, abszolút kudarcként éljük meg

 - nyilatkozta a meccs után Borvető Áron.

A Szeged-Csamád Grosics Akadémia a Merkantil Bank Liga 2023/24-es kiírásában lejátszott 34 meccsén 15 győzelem mellett 15(!!!) döntetlent mutatott fel, emellett 4 vereség csúszott be (ami egészen imponáló). Az idei szezonban már csak 16 csapat feszül egymásnak a ligában, a korábbi 18 helyett, tehát 30 alkalommal lépnek majd pályára a szegediek. Michael Boris együttese az idény csaknem harmadánál, 9 meccs után már 6 döntetlennel rendelkezik. Egy vereség mellett mindössze kétszer sikerült nyerni.

Jól hangzik a 8 meccses veretlenség, csak sajnos ezen az úton hatszor is csak egy pontot sikerült bezsebelni.

Viszont sokat tesznek azért, hogy javuljanak az eredmények. A klub által közzétett fotók a csütörtök délelőtti tréningről:

 

Nyitókép: Szeged-Csanád Grosics Akadémia

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.