Sport

Újabb gól nélküli Szeged-Csanád GA döntetlen

Újabb gól nélküli Szeged-Csanád GA döntetlen

Ha napokig tart a szentlőrinci meccs, sem születik gól

Kibédi Péter
2 órája
Újabb gól nélküli Szeged-Csanád GA döntetlen

A bajnokságban sorozatban a negyedik, összességében a szezonban már a hatodik döntetlenjét játszotta a Szeged-Csanád GA a labdarúgó NB II-ben. A 9. fordulóban idegenben, a meglepően jól rajtoló, de a múlt héten Békéscsabán váratlan vereséget szenvedő Szentlőrinc ellen léptek pályára, a forduló egyik rangadóján. Az egy mikrobusznyi szegedi szurkoló által biztatott kék-feketék kezdték bátrabban és veszélyesebben a találkozót, de ez csak a labdabirtoklásban és a támadásokban mutatkozott meg, helyzetekben nem. A másik oldal még ennyire sem volt aktív, a Molnár Farkas Tamás sérülése után első számú kapussá előlépett Takács Jánosnak nem akadt dolga. A térfélcsere után már valamelyest aktívabb volt a Szentlőrinc a meccs legnagyobb és talán egyetlen nagyobb helyzetét Márkvárt Dávid hagyta ki a 71. percben. A mérkőzést nézve nem túlzás állítani: ha napokig játszák a csapatok, akkor sem esik gól.

A szegedieknek ez volt a hatodik döntetlenje, két győzelem és egy vereség mellett, 12 pontot gyűjtöttek és a középmezőnyben, de a tabella elejéhez közel zárják majd a fordulót.

LABDARÚGÓ NB II, 9. FORDULÓ
SZENTLŐRINC–SZEGED-CSANÁD GROSICS AKADÉMIA 0–0
Szentlőrinc, Szentlőrinci sporttelep, 700 néző. Vezette: Kovács J. Zoltán (Kiss Balázs, Ring Kevin)
SZENTLŐRINC: Gyurján – Szekszárdi M., Keresztes (Kiss-Szemán, 34.), Dinnyés, Stifter – Poór P. (Hleba, 72.), Rab – Bőle, Nagy R., Helesh (Hajdú R., 59.) – Novák Zs. (Tóth-Gábor, a szünetben). Vezetőedző: Waltner Róbert
SZEGED: Takács J. – Palincsár (Könczey, 61.), Szilágyi Z., Horváth M., Pejovics, Tóth B. (Gera N., 81.) – Mohos (Pruska, 61.), Márkvárt, Haris (Varga Gy., 81.) – Novák Cs., Borvető (Biben, 61.). Vezetőedző: Michael Boris

A következő fordulóban, a válogatott szünet után a Békéscsaba elleni derbin lépnek pályára a Szent Gellért Fórumban, október 20-án.

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.