Sport

Oda a hosszú veretlenség - nem rejtették véka alá véleményüket a szegedi játékosok

Oda a hosszú veretlenség - nem rejtették véka alá véleményüket a szegedi játékosok

Az hogy bosszantó, nem kifejezés

Tóth Norbert
Szerző: Tóth Norbert
3 órája
Oda a hosszú veretlenség - nem rejtették véka alá véleményüket a szegedi játékosok

Mint ismert, a Szeged-Csanád Grosics Akadémia vasárnap drámai körülmények között, egy vitatható büntetővel, valamint egy hosszabbításban kapott góllal maradt alul 2-1-re Kazincbarcikán. Michael Boris együttese hosszú idő után talált újra legyőzőre.

 

A Szeged kezében volt a meccs

A kazincbarcikai vereség után Márkvárt Dávid a következőképpen fogalmazott:

Nekünk voltak nagyobb helyzeteink 0-0-nál és 1-0-nál is, letudtuk volna zárni a meccset...nagyon szomorúak lehetünk ez a meccs után, mert mondhatjuk, hogy a kezünkben volt és kicsúszott a vége fele.

A csapatkapitány hozzátette, hogy 1-0 után ez egy olyan mérkőzés volt, amit meg kellett volna nyerni, mindegy hogyan.

Nincs sok idő a sebek nyalogatására, szerdán a Magyar Kupában érkezik az MTK, vasárnap pedig a Honvédhoz látogat a Szeged-Csanád Grosics Akadémia.

A csapatjátékból, a mentalistásból ki lehet indulni...a csapat mentalitását tovább kell vinni

- mondta a középpályás.

 

"Ez baromi bosszantó"

Márkvárt Dávid mellett a gólszerző Novák Csanád is arról beszélt, hogy ezt a mérkőzést meg kellett volna nyerni, a lehetőségek megvoltak rá. A legvégén kapott találatot "utánpótlás gólnak" nevezte: számára az hogy egy csellel levesznek két embert, és így kikapnak, az nagyon bosszantó.

Elcserélném egy győzelemre ezeket a gólokat. Nem nyerünk négy meccsen keresztül, utána nyerünk egy rangadón tök jól játszva, utána vezetünk az első-második helyezett otthonában, jól, szervezetten játszunk, és kapunk két ilyen gyerek gólt...ez baromi bosszantó

- fogalmazott a támadó az összecsapás után, érthetően ingerülten, érzelmekkel átitatva.

 

Hosszú idő után talált legyőzőre a Szeged

A Szeged-Csanád Grosics Akadémia a Merkantil Bank Liga idei kiírásában 11 mérkőzést játszott: 3 győzelmet, 6 döntetlent és 2 vereséget könyvelhettek el a kék-feketék. A két vereséget az első, illetve a 11. fordulóban szenvedték el a szegedieket. A közte lévő tíz bajnoki és egy kupameccsen egy komoly veretlenségi sorozat épült fel, ami most a végéhez ért.

Képernyőkép: eredmenyek.com

 

A döntetlenek száma idén is sok, de ezt a játékosok is tudják. Egy korábbi cikkünkben írtunk róla, hogy mindezt abszolút kudarcként élik meg.

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.