Sport

A sors egyszer ad, máskor elvesz +videók

A sors egyszer ad, máskor elvesz +videók

Ezúttal nem a Pick Szeged mellett volt a szerencse

Tóth Norbert
Szerző: Tóth Norbert
15 órája
A sors egyszer ad, máskor elvesz +videók

Annak ellenére, hogy a Bajnokok Ligája 5. fordulójában kikapott Dániában az OTP Bank - Pick Szeged, nem dőlt össze a világ. Az Aalborg az utolsó percben 29-28-ra tudta legyőzni a szegedieket, akik időntúli hetest hibáztak. Szoros meccsen, mindössze egy-egy góllal kikapni a címvédőtől és a tavalyi döntő másik résztvevőjétől, inkább több mint biztató, mint hogy a vészharangok kongatására adjon okot. Természetesen ez most fáj, de be kell látni, hogy hosszútávon a szerencse forgandó.

 

Élt már át a szezonban drámát a Szeged

Bizonyára mindenki emlékezik a szeptember végi Nantes elleni BL összecsapásra, amikor is Bodó Richárd utolsó másodperces góljával 33-32-re tudtak nyerni a Kékek.

Itt ekkor a franciák hibáztak egy eladott labdával, amivel el is úszott az esélyük a győzelemre. Tizenegy másodperce maradt a Pick Szegednek, hogy megnyerje a meccset, néhány passz után időt kért Apelgren. Három másodperc maradt az összecsapásból, ez idő alatt kellett eldönteni. Bodó Richárd az utolsó másodpercben eresztette el azt a lövést ami két pontot ért.

Dráma a felsőfokon. Nem mindennap lát és él át ilyen végjátékot az ember. Ekkor a Szeged mellett volt a szerencse, sors, égiek, nevezhetjük bárminek. Vagy szimplán egy Bodó Richárddal voltak jobbak a Kékek?

 

A szerencse most nem állt a Kékek mellett

Ismét egy fantasztikus végjátékot láthattunk, csak sajnos most nem szegedi örömmel és extázisal ért véget.

A dániai találkozó utolsó perce döntetlenről indult, egy Aalborg időkérés után. A következő hazai kísérletet Bár Mikler bravúrral védte, a játékvezetők némileg érthetetlenül hetest ítéltek. Látszatra nem történt semmi hetest érő megmozdulás.

A dánok a kapuba találtak, azonnal érkezett Michael Apelgren időkérése, 17 másodperccel a vége előtt. A szegedi támadás végén Bánhidi Bence betalált, azonban gólját nem adták meg, mert szabálytalankodtak vele szembe. A Pick időn túli hetest lőhetett, de Frimmel hibázott, mellé dobott. Ezzel a végén megszerezhető egy pont is elúszott.

 

A szegediek második vereségüket szenvedték el a Bajnokok Ligája idei kiírásában. Jövő csütörtökön a norvég Kolstad látogat a Pick Arénába.

Nyitókép: Aaalborg Handbold

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.