Sport

Michael Apelgren szerint ezek az eredmények jó alapot adnak, hogy nagyot álmodjanak

Michael Apelgren szerint ezek az eredmények jó alapot adnak, hogy nagyot álmodjanak

A svéd trénert elképesztően boldoggá teszi a közös munka.

Tóth Norbert
Szerző: Tóth Norbert
4 órája
Michael Apelgren szerint ezek az eredmények jó alapot adnak, hogy nagyot álmodjanak

Michael Apelgren, az OTP Bank-Pick Szeged férfi kézilabdacsapatának vezetőedzője szerint csapata számára nagyon szép volt az idény első periódusa.

Mindig a következő mérkőzésre összpontosítunk, de azt gondolom, az együttesem bizonyította, hogy a legmagasabb szinten, a legjobb klubokkal is fel tudja venni a versenyt és veszélyes tud lenni

 - nyilatkozta az MTI-nek a svéd szakvezető, aki nyáron vette át a csapat irányítását.

A szegediek mind a hat mérkőzésüket megnyerték a bajnokságban, a Bajnokok Ligája csoportkörében legyőzték a német bajnok SC Magdeburgot és a francia HBC Nantes-ot, a címvédő Barcelona otthonában pedig egy góllal kaptak ki.

 

Apelgren hozzátette, a Magdeburg és a Nantes legyőzése jó alapot ad arra, hogy a legmagasabbra törekedjenek és nagyot álmodjanak. Kiemelte, nagyon jó nevű játékosok állnak rendelkezésére és minden adott ahhoz, hogy csapatként jól működve bárhova odaérhessenek.

Fotó: Sólya Eliza

 

Az elmúlt hetekről a vezetőedző elmondta: elképesztően boldoggá teszi a közös munka. 

Nagyon jó érzésekkel jövök edzésre minden nap és tényleg kezdem megkedvelni a srácokat. Természetesen, amikor úgy alakulnak az eredmények is, könnyebb így érezni. Meglátjuk még, mit hoz a jövő, most a napos oldalon vagyunk és minden gördülékenyen megy

- összegzett Apelgren.

A szakvezető elárulta, kíváncsian várja csapata reakcióját egy nehezebb időszakra. Akkor ki fog derülni, a játékosok mennyire tudják kezelni, hogy a szerencse esetleg nem az ő oldalukon áll, de hangsúlyozta, az eddigi teljesítménnyel rendkívül elégedett.

 

Nyitókép: Sólya Eliza

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.