Sport

Folytatódott a munka a magyar válogatott számára (+fotók)

Folytatódott a munka a magyar válogatott számára (+fotók)

Az utolsó szalmaszálba kapaszkodva meglehet még a továbbjutás

Tóth Norbert
Szerző: Tóth Norbert
2024. június 20., csütörtök
Folytatódott a munka a magyar válogatott számára (+fotók)

Tegnap a házigazda németek ellen már sokkal biztatóbb volt a magyar válogatott játéka, azonban a pontszerzés nem sikerült. Németország 2-0-ra nyert Musiala és Gündogan góljaival. A felkészülés már folytatódott is a skótok elleni találkozóra.

Fotó: Illyés Tibor

 

Nagyon nehéz helyzetben Marco Rossi csapata a továbbjutást illetően, de még mindig nem reménytelen a vállalkozás. A negatív gólkülönbség sem biztos, hogy akadálya a továbbjutásnak.

A magyar válogatott továbbjutásához először is az kell, hogy a mieink győzzenek Skócia ellen, ha ez megvan, akkor mindenképpen megvan a csoport harmadik helye. Csak ezután jöhet a matek.

A legfontosabb, hogy minél kevesebb riválisnak legyen háromnál több pontja, de az lenne az igazi, ha annál még kevesebb lenne. Ez leginkább sok döntetlennel valósulhat meg. Innen nézve a B és a C csoport nem alakul rosszul, van rá esély, hogy Spanyolország és Olaszország, valamint Anglia és Szerbia kiemelkedik a maga négyeséből.

A saját feladata teljesítéséhez pedig továbbra is keményen dolgozik a magyar válogatott. A németek elleni kezdőcsapat tagjai csütörtökön pihenőt kaptak. Ezúttal csak a csereként pályára lépő és a játéklehetőséget nem kapó labdarúgóknak vezényelt edzést Marco Rossi és stábja.

 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.