Sport

Újabb fiatal támadó érkezett Szegedre

Újabb fiatal támadó érkezett Szegedre

A játékos édesapja 2015-2017 között volt a Szeged-Csanád GA vezetőedzője.

Tóth Norbert
Szerző: Tóth Norbert
2024. január 16., kedd
Újabb fiatal támadó érkezett Szegedre

Féléves kölcsönszerződést kötött a Szeged-Csanád Grosics Akadémia a Zalaegerszegtől érkező Klausz Milánnal.

Fotó: Szeged-Csanád Grosics Akadémia

 

Zuigéber Ákos, Ónodi Ákos és Nagy Richárd után a Klausz Milán a szegedi klub negyedik téli igazolása

Klausz Milán 2005. február 24-én született Komáromban. A gyulai Grosics Akadémián nevelkedett, majd onnan a Budapest Honvéd-Magyar Futball Akadémiára került. 2021-ben az ETO FC Győr csapatához igazolt, ahol 16 évesen öt NB II-es mérkőzésen kétszer is eredményes volt. Kiemelkedő teljesítményére felfigyelt az élvonalbeli Zalaegerszeg, amely 2022 nyarán szerződtette. A ZTE színeiben tizenkilenc NB I-es bajnoki mérkőzésen egy gólt szerzett. Az első találata egyben győztes gól volt: az egerszegiek Puskás Akadémia felett aratott 2-1-es sikere során szerezte. Az U17-es korosztály óta rendszeresen szerepel az utánpótlás-válogatottakban. Az U19-es nemzeti csapatban hat mérkőzésen háromszor is betalált.

A játékos édesapja, Klausz László 2015-2017 között volt a Szeged-Csanád GA vezetőedzője.

Szeretném segíteni a Szeged-Csanád Grosics Akadémiát a feljutásért vívott harcban. Eredetileg center vagyok, de játszottam már 10-es pozícióban is. Bármilyen poszton is játszom, az a célom, hogy gólokkal és gólpasszokkal hozzájáruljak a csapat sikeres szerepléséhez.

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.