Sport

Komoly NB I-es rutinja van a Szeged-Csanád GA új játékosának

Komoly NB I-es rutinja van a Szeged-Csanád GA új játékosának

Közel száz élvonalbeli meccsel a háta mögött érkezett az új játékos

2024. január 6., szombat
Komoly NB I-es rutinja van a Szeged-Csanád GA új játékosának

Ősszel Siófokon szerepelt az új játékos.

 

 

A 30 éves Nagy Richárd korábban Vácon futballozott, majd 2018-ban Kaposvárra szerződött, ahol alapembere volt az NB II-ben ezüstérmet szerző együttesnek. Az élvonalban is meghatározó szerepet töltött be a Rákóczinál, ahonnan 2020-ban Paksra igazolt. A tolnaiaknál három éven át szerepelt az első osztályban. Eddigi  89 NB I-es bajnoki mérkőzésen lépett pályára, hét gólt szerzett. Ősszel Siófokon játszott kölcsönben,  8 bajnokin két gólt szerzett.

„Nagyon motiváltan érkeztem Szegedre. Az előző félévem nem úgy alakult, ahogy elterveztem. Korábban egy hosszabb sérüléssel bajlódtam, de szerencsére ez már a múlté. Szeretnék jó teljesítményt nyújtani és a Szeged-Csanád Grosics Akadémiával feljutni az első osztályba. A pálya mindkét szélén otthonosan érzem magam, de az ék mögötti játék sem idegen számomra. Ott játszom legszívesebben, ahol a mester számít rám.” – nyilatkozta a klub hivatalos oldalán  Nagy Richárd.

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.