Sport

Alekszandar Sztevanovics: nagy ambícióink vannak (videó)

Alekszandar Sztevanovics: nagy ambícióink vannak (videó)

Nem szabad túl nagy terhet helyezni a játékosokra.

Tóth Norbert
Szerző: Tóth Norbert
2024. január 12., péntek
Alekszandar Sztevanovics: nagy ambícióink vannak (videó)

A Nemzeti Sporthíradó stábja Alekszandar Sztevanovics vezetőedzőt a tavaszi célokról, míg Onódi Ákost az első szegedi benyomásairól kérdezte.

Fotó: Szeged-Csanád Grosics Akadémia

 

Remek őszi idényt tudhat maga mögött a Szeged-Csanád Grosics Akadémia, hiszen mindössze egyszer szenvedett vereséget a bajnokságban, a legutóbbi tizenkét bajnoki mérkőzésükön nem találtak legyőzőre a szegediek. A harmadik helyet foglalja el a tabellán a Tisza-parti együttes. Alekszandar Sztevanovics vezetőedző elmondta, komoly célokkal vágunk neki a tavaszi szezonnak.

Szeretjük a nyomást, ugyanakkor figyelnünk kell arra, hogy ne helyezzünk túl nagy terhet a játékosokra. Nagy ambícióink vannak, de tudjuk, hogy lépésről lépésre kell haladnunk. Arra kell törekednünk, hogy a legjobbunkat nyújtsuk, és akkor jönni fognak az eredmények. Hiszem, hogy ez elég lesz ahhoz, hogy elérjük a céljainkat és feljussunk az élvonalba.

 


 

Ahogy arról beszámoltunk, a szegedi klub két és fél évre szóló szerződést kötött a korábban az Aston Villában is megforduló Onódi Ákossal. A korábbi utánpótlás-válogatott kapus elmondta, tetszenek neki a szegedi körülmények, és a klubvezetés által felvázolt célok.

Abszolút nem visszalépés Szegedre érkezni. Alapvetően az akadémiai foci sosem lesz olyan szintű és nem ad akkora kielégülést, mint a felnőtt futball, akármilyen utánpótlásban szerepel egy adott játékos.

A Nemzeti Sporthíradó által készített riportot itt lehet megtekinteni, a Szegedről  szóló rész 12:15-től kezdődik.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.