Sport

Sorozatban harmadik vereségét szenvedte el a szegedi hokicsapat

Sorozatban harmadik vereségét szenvedte el a szegedi hokicsapat

Tóth Norbert
Szerző: Tóth Norbert
2023. december 10., vasárnap
Sorozatban harmadik vereségét szenvedte el a szegedi hokicsapat

A Lehel HC ellen elszenvedett gólzáporos, majd az FTC elleni komoly vereséget követően, sorozatban harmadszor maradt alul a Goodwill Pharma Szeged az Andersen Ligában. Ezúttal a MAC Ikonok ellen hazai pályán futott bele egy súlyos vereségbe a szegedi jégkorongcsapat.

Fotó: Albert Peter - AlPeFoto

 

Mondhatni már az első harmadban fatális hátrányba került Pék György csapata, 4-0-val kezdett a vendég gárda. A második játékrészben szépíteni ugyan sikerült a Szegednek, de ez csak az eredmény kozmetikázására volt elég. A MAC egy pillanatra sem inogott meg, előnyét semmiféle veszély nem fenyegette. A záró harmadban ismét nulla találaton tudták tartani a hazaiakat, miközben ők háromszor rámolták be a korongot a szegedi hálóba, így a harmadik játékrészt is simán megnyerték.

Kiütéses MAC-győzelem lett a vége.

 

Andersen Liga, 9. forduló, Szeged, Városi Műjégpálya, vezette: Belák Bence, Varjú Árpád, 250 néző előtt
Goodwill Pharma Szeged - MAC Ikonok 2-12 (0:4, 2:5, 0:3)
Kiállítás percek: (0:2, 6:8, 6:2) 12:12
Emberelőnyben töltött idő: 04:25 / 02:00

 

A következő bajnoki fordulóban az Óbudai Hockey Academy vendége lesz a Szeged. Az óbudai együttes jelenleg az Andersen Liga utolsó előtti helyét foglalja el.

Van véleménye Önnek is témában? Várjuk levelét: velemenyszegedma@mediaworks.hu

Borítókép: Albert Peter - AlPeFoto
 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.